cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Echipa de sub Drăgana obține o nouă victorie în meciurile de pregătire: Metalurgistul Cugir – CNS Cetate Deva 2-1 (1-0)

Echipa de sub Drăgana obține o nouă victorie în meciurile de pregătire: Metalurgistul Cugir – CNS Cetate Deva 2-1 (1-0)

Publicat în 08.08.2018 la ora 15:31

Metalurgistul Cugir s-a impus, astăzi, în partida de verificare de sub Drăgana cu CNS Cetate Deva, scor 2-1 (1-0), golurile „roș-albaștrilor” fiind înscrise de „gurile de tun” Brian Lemac (35, după o pasă de la M. Neagu) și Andrei Făgărășanu (63, la o acțiune individuală).

Devenii, viitori colegi de serie cu Metalurgistul, au redus ecartul prin R. Cristian, dar au suferit întâiul eșec în jocurile amicale, în distribuția vizitatorilor fiind R. David, Fetița și Circov (ex-Performanța Ighiu).

Metalurgistul: Crivăț – Cercel, I. Tătaru, Itu,  M. Neagu – Șaucă, Necșulescu, Dican, R. Dicu – Făgărășanu, B. Lemac; după pauză au intrat N. Bănică, Șt. Radu, Vărărean, G. Goronea, L. Tudor, Vaștag, Mihaiu și Vîjdea.  Antrenori Călin Moldovan și Lucian Itu. Cugirenii au renunțat la juniorul Jipa, Copilași a fost învoit, Șuteu nu a intrat, iar M. Codrea a absentat nemotivat!

Sâmbătă, la ora 10.00, la Galda de Jos, un interesant joc Industria – Metalurgistul, ultima repetitie înaintea partidei de cupă de la Petrești, de săptămâna viitoare.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 109 ori

Echipa de sub Drăgana obține o nouă victorie în meciurile de pregătire: Metalurgistul Cugir – CNS Cetate Deva 2-1 (1-0)
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.