cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Echipa de sub Drăgana la primul eșec din acest an: Metalurgistul Cugir – AFC Hermannstadt 0-1 (0-0)

Echipa de sub Drăgana la primul eșec din acest an: Metalurgistul Cugir – AFC Hermannstadt 0-1 (0-0)

Publicat în 29.04.2017 la ora 0:15

AFC Hermannstadt, liderul Seriei a V-a a câștigat derby-ul disputat sub Drăgana, scor 1-0 (0-0) și se poate pregăti să desfacă șampania pentru promovarea în Liga a 2-a.

Sibienii au marcat în minutul 88 prin Oița și s-au impus la limită în „partida vedetă” a etapei, ce a opus primele două clasate. Metalurgistul a suferit întâiul eșec din 2017, punându-se asttel capăt unei invincibilități ce data de 13 partide.

Grupare de sub Drăgana suferise precedentul eșec acum 180 de zile, când tot  prima clasată s-a impus în disputa de la Sibiu, în etapa a 10-a

Partida a avut multe ocazii de gol, Metalurgistul meritând cu mult mai mult decât acest eșec la limită, unicul gol fiind prefatat de o presupusă poziție de ofsaid a lui Cârstean.

• Călin Moldovan: „Nu meritam să pierdem, toate au fost împotriva noastră!”

Evident dezamăgit de rezultatul final, „principalul” gazdelor a considerat injust eșecul. „Îmi felicit jucători, sunt mândru de cum au jucat, sunt convins că până la final vom face lucruri frumoase. S-au adunat toate împotriva noastră, am pierdut nemeritat, împotriva unui adversar cu nimic superior, ce a avut două ocazii, a câștigat din fază fixă, după o greșeală personală. Trăirm dezamăgirea unui rezultat nedrept, am avut ocazii mari, dar le-am ratat. Toate s-au strâns, acele două accidentări, ale lui Bold și Stoianof, ghinionul, ratările, greșelile de arbitraj…„, a spus Călin Moldovan, ce nu a putut conta pe atacantul Ad. Radu (a suferit o infecție la un picior).

Nu punem înfrângerea pe seama arbitrajului, dar au fost erori ce ne-au afectat, nu spunem că au fost cu intenție, însă greșelile au fost împotriva noastră. La Stoianof, în prima repriză, dacă este sânge, trebuia dat avertisment, iar la faza ce a prefațat golul a fost fault la Mădălin Popa și poziție de ofsaid la Cîrstean. Asta este, obiectivul rămâne să încheiem campionatul pe locul secund”, a conchis Moldovan.

• Eugen Beza: „Meritam să câștigăm”

O declarație diametral opusă a oferit Eugen Beza: „O victorie meritată, am fost echipa ce am încercat să construim mai mult, am avut mai multe ocazii. Nu mă pronunț la poziția lui Cîrstean, dinaintea marcării golului. S-au duelat cele mai bune echipe din serie, Cugirul a dovedit prin joc locul pe care se clasează. I-am studiat în acest retur, se vede mâna lui Călin Moldovan, însă lotul nu este pe măsura pretențiilor

Acest articol a fost citit de 127 ori

Echipa de sub Drăgana la primul eșec din acest an: Metalurgistul Cugir – AFC Hermannstadt 0-1 (0-0)
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.