cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Echipa de sub Drăgana la prima înfrângere din actuala stagiune: Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir 2-1 (0-1)

Echipa de sub Drăgana la prima înfrângere din actuala stagiune: Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir 2-1 (0-1)

Publicat în 08.09.2017 la ora 21:40

Metalurgistul Cugir a suferit astăzi prima înfrângere, din actuala stagiune competițională,  în fața celor de la AFC Unirea Alba Iulia, scor 1-2 (1-0). Golul cugirenilor a fost marcat de Făgărășanu, iar pentu gazde au punctat Ionuț Grozav și Claudiu Davidaș.

La meciul au asistat circa 1.300 de spectatori, scorul fiind deschis de oaspeți, în minutul 31, iar golurile echipei gazdă au fost marcate în a doua repriză, în minutele 77 și 79.

Președintele executiv al echipei Unirea Alba Iulia, Mihai Dăscălescu, a declarat, la finalul meciului, că este o victorie importantă, prima din acest sezon, însă jocul nu a fost unul strălucit din punct de vedere tehnic și tactic.

”E o victorie mare împotriva unei echipe cu pretenții la primele locuri. Am câștigat cu șansă, dar e foarte important că am câștigat acest meci. Nu a fost un joc strălucit, (n.r. a fost) un joc de uzură la mijlocul terenului, cu foarte puține ocazii”, a spus Mihai Dăscălescu.

Meciul a fost unul important, atât pentru Metalurgistul Cugir, cât și pentru Unirea Alba Iulia. Echipa de la poalele Drăganei a venit cu moralul ridicat, înregistrând două victorii în primele două meciuri din acest campionat de fotbal, în vreme ce Unirea Alba Iulia avea un egal și o înfrângere.

Născut în 1978, căpitanul oaspeților, Lucian Itu, un simbol al fotbalului cugirean, a împlinit astăzi 39 de ani.

Echipele de start:

AFC Unirea 1924 Alba Iulia: Suciu Cătălin (portar), Boboia Cornel, Grozav Ioan, Man Alexandru, Matei Adrian, Fulea Sorin, Selagea Ciprian, Ștef Bogdan, Lasconi Daniel, Apetri Alin, David Andrei.

AFC Metalurgistul Cugir 1939: Crivat Andrei Ionuț (portar), Radu Ștefan, Sauca Tudor Ioan, Vararean Pedro Horazio, Popa Mădălin Cosmin, Tăban Andrei George, Făgărășan Andrei, Bold Florin Emil, Sorian Alexandru, Scurtu Luis Nicolae, Itu Lucian.
În celelalte două partide disputate astăzi s-ai înregistrat următoarele rezultate: Sănătatea Cluj – CFR Cluj 2: 0-0 respectiv Gaz Metan Mediaş II – ACS Fotbal Comuna Recea: 0-1

Facebook 

Acest articol a fost citit de 195 ori

Echipa de sub Drăgana la prima înfrângere din actuala stagiune: Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir 2-1 (0-1)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.