cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Echipa de sub Drăgana învinsă sub Feleac: CFR Cluj II – Metalurgistul Cugir 3-1 (1-1)

Echipa de sub Drăgana învinsă sub Feleac: CFR Cluj II – Metalurgistul Cugir 3-1 (1-1)

Publicat în 24.04.2018 la ora 20:34

Metalurgistul Cugir a pierdut cu CFR Cluj II, scor 1-3 (1-1), a doua înfrângere la rând pentru gruparea de sub Drăgana, “feroviarii mici” bazându-se pe o formulă extrem de puternică cu jucători de la prima echipă, nume precum Mailat, Costache, Păun (obișnuite cu Liga 1), alături de Gilvan, Dodoi sau M. Coman (din lotul lui Dan Petrescu).

Mailat (18) a deschis scorul, a egalat Șaucă (38) – după o bară a lui Făgărășanu, iar M. Coman (60) a readus avantajul în tabăra gazdelor, pentru ca în minutul 85, Șter să transforme un penalty (faultat Dodoi).

În minutul 18, Mailat (jucător de la prima echipă a deschis scorul, după o combinație cu Costache), iar în minutul 38 a egalat Șaucă, la o fază în care Făgărășanu a trimis în bară.

La reluare marice ocazii au fost ratate de Negrescu (52) și Codrea (53), însă peste 7 minute, M. Coman a marcat pentru CFR Cluj II

“Roș-albaștrii” au coborât pe locul al 5-lea după această înfrângere, având 42 de puncte, însă traversează o perioadă fertilă pe terenuri străine, ultimul insucces fiind acum șase luni, 30 septembrie 2017, în etapa a 6-a, 1-2 pe “Cetate”, cu Performanța Ighiu (acum 206 zile)! Este o perioadă încărcată, cu 3 întâlniri în 8 zile, vineri, 27 aprilie, pe “Arena Cugir” poposind Unirea Dej.

CFR Cluj II: Ad. Rus – Nilandru, Kereki, Gilvan, Ispas, Coti. Păun. Dodoi. Mailat, Costache, M. Coman; rezerve Hindrich, Roș, Băican, Pîrv, Petruș, Dumitrașcu, Șter. Antrenor Gheorghe Barbu.

Metalurgistul:  Crivăț – Tăban, Negrescu, Vărărean, M. Neagu – Șaucă, Măd. Popa, Sorian, Șuteu  – Codrea, Făgărășanu; rezerve N. Bănică, Firan, Cioban, Itu, Scurtu. Antrenori Călin Moldovan și Lucian Itu.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 83 ori

Echipa de sub Drăgana învinsă sub Feleac: CFR Cluj II – Metalurgistul Cugir 3-1 (1-1)
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.