cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Echipa de sub Drăgana a urcat pe podium: CS Iernut – Metalurgistul Cugir 2-3 (0-2)

Echipa de sub Drăgana a urcat pe podium: CS Iernut – Metalurgistul Cugir 2-3 (0-2)

Publicat în 11.03.2017 la ora 17:46

În cea de-a doua rundă a returului, Metalurgistul Cugir a învins în deplasare pe  CS Iernut, scor 3-2 (2-0), formația condusă de Călin Moldovan continuându-și seria pozitivă, ce datează de șapte jocuri, în care nu s-a pierdut, strângându-se 6 victorii, o remiză și 19 puncte.

Remarcabil este faptul că două dintre golurile oaspeților au fost marcate de juniorii Udrea și L. Tudor.

La Iernut oaspeții au punctat după două faze fixe, prin Itu (28) – reluare la un corner și juniorul Udrea (inspirat titularizat) în minutul 39, la o altă lovitură de colț, finalizare după devierea „veteranului” Itu.

• Nebunie după pauză, de la 0-2, la 2-2 și 2-3!

La reluare a fost un prim sfert de oră incendiar, cu trei goluri, ajungându-se de la 0-2 la 2-2 și apoi 2-3. Gazdele au redus handicapul, în minutul 51, prin L. Moldovan, fostul echipier al Cugirului. Nebunia a continuat și CS Iernut  a reușit să egaleze după alte trei minute, din penalty.

Totuși Metalurgistul și-a revenit rapid și a punctat în minutul 59, prin L. Tudor, acesta aflându-se la primul gol pentru gruparea de sub Drăgana

Comparativ cu prima rundă a returului, Călin Moldovan a efectuat 4 modificări în primul unsprezece titularizându-i pe Ciubotariu (la debut), Tătar, Șaucă și Udrea, în detrimentul lui Vlase, Stoianof, Ad. Radu și Cioban

Metalurgistul: Ciubotariu – Bold, Cl. Maftei, Itu, Tătar – Șaucă (90+2, Marinoiu), L. Tudor, Măd. Popa, Șuteu (84, Ad. Radu) –  Tăban (72, Stoianof), Udrea (82, Cioban); rezerve Vlase – Codrea, Iovănescu. Antrenor Călin Moldovan.

Acest articol a fost citit de 122 ori

Echipa de sub Drăgana a urcat pe podium: CS Iernut – Metalurgistul Cugir 2-3 (0-2)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.