cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Echipa de la „Românii au talent” a poposit, pentru preselecție, la Cugir

Echipa de la „Românii au talent” a poposit, pentru preselecție, la Cugir

Publicat în 17.04.2015 la ora 10:05

preselectie-romanii-au-talent-cugirCasa de Cultură din Cugir a fost, vineri,  pentru câteva ore, gazda unei acțiuni de preselecție organizată de echipa de la îndrăgita emisiune „Românii au talent”, difuzată de Pro TV.

Câteva zeci de tineri, în majoritatea copii aparținând Cercului de canto, pian și chitară al Casei de Cultură condus de profesoara Corina Băcăințan au venit dornici să-și demonstreze talentul și să convingă că  merită să ajungă în etapa următoare de selecție.

Cu toate emoțiile inerente unei astfel de întâlniri, candidații au urcat curajoși pe scenă pentru a da câte o probă de interpretare vocală sau instrumentală,  unii dintre participanți dovedind că au reale șanse să intre în cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro.  Potrivit organizatorilor, cei care au fost filmați vor fi invitați să ia parte la proba de selecție care va avea loc în această toamnă la Cluj – Napoca, unde vor fi prezente talente din mai multe județe din Transilvania. În orașul de la poalele Feleacului vor lua parte și producătorii de la Pro TV, care nu vor mai face filmări, ci îi vor stabilii pe cei cu talente reale pentru etapa de la București.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 1554 ori

Echipa de la „Românii au talent” a poposit, pentru preselecție, la Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *