cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Echipa de junioare a CSO Cugir a câştigat Cupa municipiului Vulcan la handbal

Echipa de junioare a CSO Cugir a câştigat Cupa municipiului Vulcan la handbal

Publicat în 17.04.2015 la ora 13:33

cso-cugir-junioare-handbal-2015Rezultatele bune obţinute în ultima perioadă de către handbalistele cugirence la competiţiile organizate la nivelul judeţului Hunedoara, demonstrează potenţialul pe care îl au junioarele de la CSO Cugir.

Cele două echipe de handbal ale clubului cugirean, junioare IV şi V, s-au remarcat la competiţia Cupa municipiului Vulcan, prin tehnicitate, disciplină şi calitatea jocului. Organizată recent de către administraţia locală şi CS Vulcan, competiţia a adus din nou faţă în faţă echipele de handbal din Cugir, Petroşani şi Vulcan.
În urma jocului disputat de către junioarele IV, CSO Cugir s-a impus în faţa CSS Petroşani cu scorul de 13-12, iar în faţa CSO Vulcan, cu 10-5. Învingătoare au fost şi handbalistele cugirene junioare V, care au întâlnit echipa CSO Vulcan pe care au reuşit să o învingă cu scorul de 12 la 8, iar în retur să facă egal 8 la 8.
Ca urmare a acestor scoruri, CSO Cugir a primit Cupa municipiului Vulcan, precum şi titlul de Cea mai disciplinată echipă. Tot CSO Cugir se poate mândri şi cu alte titluri obţinute de către două dintre jucătoarele echipei. Este vorba de Karina Roman care a fost desemnată Cea mai tehnică jucătoare şi de Olinovici Marta care a fost numită Golgetera turneului.
Mobilizarea de care au dat dovadă handbalistele cugirence îi încredinţează pe cei doi antrenori, prof. Micu Petru şi prof. Başca Ioan, că fetele sunt pregătite de competiţiile euroregiunilor care vor începe în luna mai. “Urmează o perioadă de antrenamente, însă este foarte important că cele două echipe au reuşit să se mobilizeze, să comunice bine pe teren şi să aibă încredere în forţele proprii.Avem multe obiective pe care dorim să le atingem în viitor şi sperăm să beneficiem în continuare de sprijinul conducerii CSO Cugir şi al administraţiei locale. Profităm de ocazie şi mulţumim conducerii clubului pentru condiţiile create în vederea participării la turneele care au avut loc ” a declarat prof. Micu Petru.

Acest articol a fost citit de 314 ori

Echipa de junioare a CSO Cugir a câştigat Cupa municipiului Vulcan la handbal
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *