cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » E-On lansează o nouă probă olimpică la Cugir: săritura la 0,5 m… ţeavă

E-On lansează o nouă probă olimpică la Cugir: săritura la 0,5 m… ţeavă

Publicat în 28.07.2013 la ora 16:27

CugirLucrările de reabilitare efectuate pe strada „21 Decembrie 1989” din Cugir sunt aproape de finalizare, acum lucrându-se la sensul giratoriu din piaţa de sus a oraşului. Asfalt ca-n palmă, rigole pentru apa pluvială, pavele pentru zona pietonală.

Nimic nu pare să stea în calea mobilităţii, nici cea pietonală, nici cea motorizată. Mai puţin obstacolul din imagine, amplasat în dreptul imobilului cu numărul 75 de pe strada mai sus menţionată. De ce ţeava de gaz are această formă neobişnuită şi de ce a rămas în drumul pietonilor, punându-le la încercare abilităţile sportive şi de perspicacitate vizuală? Pentru că trebuie să vă spunem, ţeava se avântă serios în pietonal, ocupând mai bine de trei sferturi din suprafaţa acestuia. Am aflat că acolo au existat cândva nişte trepte de beton, care duceau la o uşă de magazin, acum zidită. Treptele au fost demolate dar ţeava de gaz le-a păstrat forma „anatomică”, conform proiectului iniţial. De la Primăria Cugir am aflat că în zonă lucrările de reabilitare au fost recepţionate, după ce E-On Gaz
şi-a executat lucrările pentru o nouă reţea subterană. Deoarece lucrările E-On Gaz continuă, pentru reţeaua subterană de distribuţie a gazului, în partea cu lucrările finalizate nu a fost încă racordată noua reţea. Deci nici în zona cu ţeava cotită şi nesemnalizată. În consecinţă, după ce E-On Gaz îşi va finaliza lucrările, se pare că se va renunţa la reţeaua aeriană de distribuţie iar ţevile vor fi demontate. Până atunci, trecătorii din zonă îşi pot testa liniştiţi aptitudinile pentru proba de 0,5 m garduri. Sau ţeavă. Ţeavă nesemnalizată şi sprijinită în două pavele.

 

Acest articol a fost citit de 1548 ori

E-On lansează o nouă probă olimpică la Cugir: săritura la 0,5 m… ţeavă
5 (100%) 1 vote

Comentarii

5 Comentarii la E-On lansează o nouă probă olimpică la Cugir: săritura la 0,5 m… ţeavă

 1. Franc Răspunde

  28.07.2013 la 16:58

  Banii contribuabililor din taxe si impozite investiti aiurea !!!, EON GAZ trebuiau sa faca reteaua subterana la de la inceput , unde a-ti mai vazut asa ceva , aprobare proiectului de distribuire a gazului cu tevi la suprafata (risc maxim ) a fost data de primaria orasu-lui Cugir !!! cine stie la ce sa ne m-ai asteptam in viitor !!!?

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • mihai Răspunde

   30.07.2013 la 1:00

   “orasu-lui”… E BINE CA ITI PLACA SA CRITICI CE ALTII FAC PROST.

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Svetlana Răspunde

  29.07.2013 la 0:05

  Puteti sa scrieti si despre lipsa pistelor pentru biciclete, a cetatenilor care circula nestingheriti pe mijlocul drumului in conditiile in care exista trotuare fara obstacole, despre halta din oras care arata ca dupa razboi, despre lipsa librariei in oras, lipsa investitiilor in educatie pe plan local, s.a.m.d.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

 3. Mircea Răspunde

  29.07.2013 la 19:31

  Nu vreau sa iau apararea primariei si nici a E-on-ului ,doar ca acolo ,inainte de a se face reteauau de gaze ,a existat un magazin. Pe fatada casei se vedeclar cum a fost zidita usa.

  Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

  • cosmin Răspunde

   29.07.2013 la 22:25

   da si in secunda zero trebuia intervenit pt ca primul cetatean de peste 100 de kile care cade peste ea sau vreun biciclist mai solid sau poate o masina,o sa rupa teava putand crea o catastrofa.cei care ar muri in urma unei explozii ce vina au ca e-on nu e instare sa vina si sa piarda 10 minute ?declupleaza partea un forma de U si pune una dreapta pe langa perete.pana si un lacatus mecanic de 2 lei poate face asta.incompetenta la maxim pe riscul vietii celor care locuiesc in apropiere.

   Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *