cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » După trei victorii consecutive a venit și prima înfrângere: Unirea Jucu – Metalurgistul Cugir 2-1 (1-1)

După trei victorii consecutive a venit și prima înfrângere: Unirea Jucu – Metalurgistul Cugir 2-1 (1-1)

Publicat în 07.10.2016 la ora 19:58

unirea-jucu-vs-metalurgistul-cugir-oct-2016Metalurgistul Cugir a pierdut meciul diputat astăzi la  Jucu, scor 1-2 (1-1), echipa condusă de Călin Moldovan suferind un eşec, după trei victorii consecutive şi o rundă de pauză!

Vizitatorii au condus cu 1-0, dar bucuria nu a durat decât trei minute, întrucât egalitatea s-a restabilit rapid. Cocină (25) a deschis scorul (profitând de o neînţelegere în defensiva adversă), cu primul său gol pentru Metalurgistul, iar gazdele au egalat trei minute mai târziu prin Lupu, în urma unei lovituri de colţ.

În actul secund, acelaşi Lupu a marcat în minutul 68 (după o fază ca la biliard, în care a trimis în bară, iar apoi balonul l-a lovit în cap şi a intrat în plasă), iar gruparea de sub Drăgana a pierdut după trei victorii consecutive, în care nu a primit gol.

Partida a fost una echilibrată, în care vizitatorii au avut oportunităţi importante prin Maftei, în prima repriză, respectiv Stoianof, Cocină, sau Măd. Popa, toate în actul secund, când scorul era egal, dar şi după ce gazdele s-au desprins.

• Călin Moldovan: „A fost cel mai slab meci din acest campionat”

A fost cel mai slab meci al nostru din acest campionat. Poate acest eşec ne-a adus cu picioarele pe pământ, după ce toată lumea ne lăuda. Nu e un capăt de ţară că am pierdut, nu suntem invincibili, e o lecţie din care trebuie să învăţăm, dacă nu suntem concentraţi 100 la sută, fotbalul te pedepseşte. Nu ne-a ieşit, am ratat ocazii în momente cheie şi asta ne-a costat„, a precizat Călin Moldovan

Echipa: Vlase – Maftei, Negrescu, Bactăr, D. Popa, Itu (72, Iovănescu), Covaciu, Măd. Popa, Cocină, Vezan (61, Tăban), Stoianof, rezerve D. Popescu, M. Udrea, Torişte, I. Tătar, Varodi.

FOTO: Cosmina Macicasan

Acest articol a fost citit de 47 ori

După trei victorii consecutive a venit și prima înfrângere: Unirea Jucu – Metalurgistul Cugir 2-1 (1-1)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.