cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » După o pauză de trei săptămâni, salariaţii Fabricii de Arme Cugir s-au întors la lucru

După o pauză de trei săptămâni, salariaţii Fabricii de Arme Cugir s-au întors la lucru

Publicat în 09.01.2014 la ora 14:00

ing. Mircea TrifanDupă o binemeritată vacanţă de sărbători de aproape trei săptămâni, angajaţii Fabricii de Arme Cugir şi-au începul de luni activitatea întreruptă pe data de 20 decembrie 2013.

Societatea cugireană de armament, un important agent economic al oraşului, aflată pe un trend ascendent, ia startul în noul an cu satisfacţia  importantelor împliniri din 2013, an în care producţia societăţii a crescut cu sută la sută faţă de anul anterior, realizând după multă vreme profit, fapt ce a situat-o printre unităţile cele mai viabile din Romarm. “Anul care a început nu va fi deloc uşor, va însemna pentru unitatea noastră un an mobilizator care ne cere să acţionăm exemplar, în vederea realizării contractelor încheiate cu partenerii externi şi interni. Avem contracte asigurate până în 2016, ceea ce înseamnă producţie şi export de multe milioane de dolari, o situaţie favorabilă pentru Cugir, fapt ce confirmă că salariaţii vor avea de lucru şi implicit locuri de muncă stabile pe termen lung’’, ne-a declarat managerul general al societăţii, ing. Mircea Trifan.
Potrivit managerului general, noua echipă de conducere a fabricii a asigurat locuri de muncă pentru mai bine de 300 de cugireni, are un  program de investiţii care să asigure retehnologizarea producţiei, program menit să conducă la îmbunătăţirea procesului de fabricaţie din unele sectoare de activitate. “Şi pentru că am păşit în noul an, vreau să-i asigur pe salariaţi că pot avea încredere în conducerea Fabricii de Arme, că ştim şi dorim să facem lucruri bune, astfel încât societatea noastră să fie una modernă, profitabilă şi să creeze noi locuri de muncă pentru cugireni. Tuturor le dorim sănătate, bucurii, împliniri, speranţe şi “La mulţi ani!”, a conchis Mircea Trifan.

Acest articol a fost citit de 664 ori

După o pauză de trei săptămâni, salariaţii Fabricii de Arme Cugir s-au întors la lucru
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.