cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » După demisia lui Cristian Simu, interimatul se prelungește la Spitalul Orăşenesc din Cugir

După demisia lui Cristian Simu, interimatul se prelungește la Spitalul Orăşenesc din Cugir

Publicat în 12.03.2013 la ora 16:31

În urmă cu ceva timp, într-un material prezentat cititorilor arătam intenţia inginerului Cristian Simu de a demisiona din postul de manager al Spitalului Orășenesc din Cugir, pentru o funcţie tehnică la Sc Uzina Mecanică.

Decizie  luată de altfel de Simu, care, de aproape doua săptămâni a semnat un contract cu societatea de muniţie şi armament, acesta întorcâdu-se de fapt la locul unde a lucrat ani în şir.

Fostul manager nu a dorit să-şi motiveze demersul, susţinând doar că, nu se simţea potrivit pentru funcţia pe care o ocupă la instituţia de sănatate, cu toate că mai multe cadre medicale cu care am vorbit i-au apreciat calităţile de şef, exprimându-şi regretul pentru plecarea acestuia.

Perioada de interimat este asigurată până la organizarea unui nou concurs pentru ocuparea postului de manager, de către proaspătul director economico-financiar, liberalul Silviu Samoilescu care va trebui să colaboreze, cât va ţine interimatul, cu dr. Zoriţa Ciulea Prepeliţă – director medical la respectiva unitate de sănătate.

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 232 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.