cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » După 50 de ani, 31 de cupluri din Cugir şi-au reînnoit jurămintele

După 50 de ani, 31 de cupluri din Cugir şi-au reînnoit jurămintele

Publicat în 05.10.2013 la ora 10:00

50 ani cugir cupluriPrimarul Adrian Teban i-a felicitat pe vârstnicii din localitate care au participat la evenimentele organizate de către Primăria Cugir, Casa de Cultură, Serviciul Public de Asistenţă Socială şi Centrul Multifuncţional.

Ca în fiecare an, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, primii aflaţi în atenţia conducerii administrative a localităţii au fost persoanele care au împlinit 50 de ani de căsătorie. La “Nunta de Aur”, anul acesta au fost sărbătorite 31 de cupluri, mult mai numeroase decât în anii precedenţi, dovadă a aprecierii de care se bucură evenimentul. Primarul Adrian Teban, însoţit de viceprimarul Horia Rotche şi directorul Casei de Cultură, Rodica Florea i-au felicitat pe invitaţi pentru exemplul de viaţă trăită în familie, dăruind fiecărei perechi de “nuntaşi” câte o diplomă de onoare, un buchet de trandafiri şi o atenţie financiară. Au ţinut să fie alături de sărbătoriţi şi să-şi exprime urările de bine consilierul judeţean Mihai Nicuşor şi consilierii locali Emil Muntean, Dan Cherecheş, Tatiana Petric, Ioan Ferchian, Rafael Popescu şi Claudiu Mărginean.
Conform tradiţiei, un sobor de preoţi a ţinut o slujbă de binecuvântare în Sala de Conferinţe a Casei de Cultură, unde a avut loc sărbătorirea “Nunţii de Aur”.
La Cantina Casei de Cultură, organizatorii au pregătit un program artistic la care au asistat peste 300 de persoane. Programul a inclus totodată şi o masă festivă cu un meniu bogat asezonat, un program muzical asigurat de Cristea Flavius şi Alin Ignat, care s-au bucurat de un real succes în rândul participanţilor, precum şi de mici talente cugirene. Totodată, dansatorii Clubului de Dans Sportiv “ProDance 2007”, pregătiţi de Sergiu Prodan, au impresionat asistenţa cu graţia, eleganţa şi talentul lor.

Acest articol a fost citit de 514 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.