cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » Duminică: Adunarea generală a fermierilor din Cugir

Duminică: Adunarea generală a fermierilor din Cugir

Publicat în 16.03.2013 la ora 17:16

Consiliul director al Asociaţiei Crescătorilor de Animale din Cugir a convocat pentru duminica, 17 martie,incepând cu ora 11.00, Adunarea generală a fermierilor la care au fost convocaţi să ia parte toţi membrii inscrişi în asociaţie, precum şi participarea unor invitaţi din partea autorităţii publice locale, alti reprezentanţi aparţinând unor instituţii de interes public cu care organizaţia colaborează.

Întălnirea v-a avea loc intr-o sala situată în incinta noului târg de animale de pe strada Serelor, dat în folosinţă spre finele lunii noiembrie a anului trecut, obiectivul fiind considerat una dintre cele mai potrivite locaţii, amenajate sub forma unui complex pentru comercializarea animalelor şi cerealelor, precum şi un abator pentru sacrificarea animalelor.
  Potrivit convocatorului întocmit de presedintele Mircea Burlan, pe ordinea de zi a reuniunii există mai multe probleme puse în dezbatere, printre care: raportul de activitate al Asociaţiei şi al Comisiei de Cenzori, primirea de noi membri în asociaţie ,aprobarea de noi investiţii, repartizarea păşunilor, alegerea Consiliului director şi a Comisiei de cenzori.
 De menţionat că în oraşul Cugir n-a mai funcţionat un târg de animale timp de opt ani, până anul trecut când, prin grija Asociaţiei Crescătorilor de animale din localitate a fost creată una din cele mai moderne baze în domeniu la nivelul  judeţului Alba. (C P )

Facebook 

Acest articol a fost citit de 342 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.