cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Duminică, 30 aprilie 2017, mai multe echipaje de Off Road din toată țara se vor întrece la Cugir într-o competiție prin zona de munte a localității

Duminică, 30 aprilie 2017, mai multe echipaje de Off Road din toată țara se vor întrece la Cugir într-o competiție prin zona de munte a localității

Publicat în 26.04.2017 la ora 17:17

Aproximativ 50 de echipaje de Off Road din întreaga țară și-au dat întâlnire la Cugir, duminică – 30 aprilie 2017, într-o competiție prin zona de munte a localității.  Ceea ce-i unește de data aceasta pe piloți nu este doar pasiunea pentru Off Road, ci și si umanitatea, competiția de duminică fiind dedicată lui Mateo.

Intitulat “Cupa Off Road-Împreună pentru Mateo”, evenimentul se dorește un apel la solidaritate motiv pentru care organizatorii au avut în vedere să asigurae accesul inclusiv al publicului larg, a curioșilor și admiratorilor acestor competiții. Astfel, în prima parte a zilei, începând de la ora 9, echipajele vor lua startul de pe platforma din spatele Cetății și vor parcurge un traseu prin pădure, pe ruta Fețeni,- Baldele- Romoșel- Pișchinți.

De la ora 11, publicul larg este așteptat în spatele cetății cu suc, limonadă, cafea, gogoși, brioșe, clătite, mici și bere. Cei care sunt mai indrăzneți pot răspunde provocării lansate de organizatori de a fi copiloti într-una din mașinile de Off Road, într-un scurt tur al zonei Cetății. Va fi organizată inclusiv o TOMBOLA la care pot fi câștigate diverse lucruri. Toate încasările obținute vor fi donate pentru Mateo.

”16.248 euro! Atât a reușit să strângă împreună cu dumneavoastră, până acum, Asociația „Ține de Tine!” pentru a putea acoperi costurile intervențiilor și echipamentelor de care are nevoie Mateo aflat acum într-un scaun cu rotile, dar mereu cu zâmbetul pe buze și, chiar dacă este diagnosticat cu 8 boli, cu puterea de a spune „sunt fericit!”. Meritul este în totalitate al dumneavoastră, al tuturor celor care ați ales să îl ajutați pe băiat și vă mulțumim în numele lui pentru asta.” au transmis pe facebook membrii Asociația „Ține de Tine!.

Mateo urmează să sufere o operație la coloană, estimată între 48.000-60.000 dolari, fără a fi inclus transportul în condiții speciale care și el este foarte scump. În perioada următoare familia va efectua pentru Mateo analizele cerute de clinica americană unde poate fi făcută operația, urmând a fi stabilit costul exact și o posibilă programare a intervenției.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 141 ori

Duminică, 30 aprilie 2017, mai multe echipaje de Off Road din toată țara se vor întrece la Cugir într-o competiție prin zona de munte a localității
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.