cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Duminică, 21 mai 2017: Are loc prima ediție a „Festivalului Primăverii”, la Cugir

Duminică, 21 mai 2017: Are loc prima ediție a „Festivalului Primăverii”, la Cugir

Publicat în 12.05.2017 la ora 13:06

Cugirul va găzdui duminică, 21 mai 2017, „Festivalul Primăverii”, eveniment organizat de Primăria, Consiliul Local și Casa de Cultură Cugir în locul „Zilelor Tineretului”, sărbătorite de regulă la începutul lunii mai.

„Am dorit să ne raliem deciziei Adunării Generale a Națiunilor Unite care a proclamat Ziua Internațională a Tineretului în 12 august. Din acest motiv manifestarea cultural-artistică organizată de regulă în luna mai se va numi anul acesta “Festivalul primăverii”, dar va continua să aducă aceeași muzică de calitate cu care s-au obișnuit cugirenii.” a declarat Călin Furdui, Viceprimarul orașului Cugir.

Pe scena ce va fi amplasată la Stadionul Parc vor urca atât trupe și soliști celebri, cât și tinerele talente ale localității. Începând cu ora 16.00 vor concerta trupele “Amurg”, “Star Dust”, “Serenity”, “OPT”, Grupul Aprentis și trupa “Milenium C”. Cugirenii se vor putea bucura de concertul oferit de Melina și Marius Batu, piesa de rezistență a festivalului fiind trupa Compact care va încheia seara.

Nu doar numele evenimentului s-a schimbat în acest an, ci și locul de desfășurare. „În momentul în care s-a pus în discuție locația festivalului, conducerea administrației locale a ținut cont de feedback-ul pozitiv pe care l-a avut un eveniment organizat anul trecut pe stadion. Este o locație spațioasă, care oferă vizibilitate și, în plus, nu deranjează prea mult activitatea cotidiană a locuitorilor.” a concluzionat Viceprimarul Cugirului, Călin Furdui.

Acest articol a fost citit de 677 ori

Duminică, 21 mai 2017: Are loc prima ediție a „Festivalului Primăverii”, la Cugir
4 (80%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.