cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Dubla lui Șuteu a urcat formația de sub Drăgana în fotoliul de lider: ASA Tg. Mureş 2 – Metalurgistul Cugir 1-3 (0-1)

Dubla lui Șuteu a urcat formația de sub Drăgana în fotoliul de lider: ASA Tg. Mureş 2 – Metalurgistul Cugir 1-3 (0-1)

Publicat în 17.03.2017 la ora 17:11

Metalurgistul Cugir a trecut şi al 8-lea val invincibil, iar după victoria de astăzi de la Tîrgu Mureş, scor 3-1 (1-0), cu ASA Tg. Mureș 2, a urcat pe prima poziţie a ierarhiei în Seria a V-a din Liga a 3-a.

Gruparea de sub Drăgana a reușit o victorie extrem de importantă, a doua externă la rând, împotriva satelitului prim-divizonarei, echipă care runda anterioară a furnizat surpriza stagiunii, învingând AFC Hermanstadt.

Scorul a fost deschis de experimentatul Șuteu (36), printr-o deviere la colțul lung, fiind majorat după pauză, de Șaucă (49) – șut puternic, în diagonală, aceasta fiind prima reușită a nou-venitului pentru formația de sub Drăgana, ambele reușite venind după faze fixe. Dulap, în minutul 85 a redus scorul, marcând împotriva fostei sale echipe, fundașul ce a trecut și pe la Mureșul Vințu de Jos recidivând, după ce runda anterioară a semnat victoria din fieful liderului sibian. Același Șuteu (90+1) și-a trecut în cont dubla, parafând rezultatul final. Revenirea sa de la Șurianu Sebeș a fost de bun augur pentru mijlocașul cugirean, ce a devenit golgheterul echipei în retur, cu 3 reușite.

Un succes conform cu derularea evenimentelor, Metalurgistul dominând confruntarea împotriva satelitului mureșean. Primăvara fotbalistică aduce multe satisfacții pentru gruparea cugireană, ce a pornit lansat returul, deși principalul scop în partea secundă a stagiunii este creșterea și promovarea tinerilor talentați din propria pepinieră.

• Serie de senzație!

Metalurgistul Cugir înșiră succesele precum mărgelele, ajungând la 4 victorii consecutive! În același timp, cugirenii contabilizează 8 partide invincibile, răstimp în care au strâns 22 de puncte, devenind cea mai prolifică formație a seriei

Echipa condusă de Călin Moldovan are un start extraordinar de retur, cu maximum de puncte în trei jocuri și, temporar, până mâine, când evoluează AFC Hermannstadt și Fotbal Comuna Recea, se plasează în fotoliul de lider!

Gazdele au aliniat un prim unsprezece cu o medie de vârstă de 20 de ani şi 7 luni, în vreme ce în distribuția cugireană s-au regăsit Stoianof și Cioban, în detrimentul lui Tătar și Udrea.

ASA Tg. Mureş 2: Al. Podar – Dulap, Szasz, Cherteş, S. Bucur, Dumbrăvean, Candrea, Schieb, Petra, Vlăescu, Katona; rezerve Negruşa – Tarnyai, Chirlejan, Iliescu, Onul, Bogăţan, R. Stoica. Antrenor Adrian Pop.

Metalurgistul: Ciubotariu – Bold, Cl. Maftei, Itu, Cioban – Șaucă , L. Tudor, Măd. Popa, Șuteu –  Tăban, Stoianof; rezerve Vlase – Tătar, Codrea, Iovănescu, Ad. Radu, Marinoiu, Udrea. Antrenor Călin Moldovan.

Acest articol a fost citit de 145 ori

Dubla lui Șuteu a urcat formația de sub Drăgana în fotoliul de lider: ASA Tg. Mureş 2 – Metalurgistul Cugir 1-3 (0-1)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.