cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Dubla lui Andrei Făgărășanu urcă echipa de sub Drăgana în fotoliul de lider: Fotbal Comuna Recea – Metalurgistul Cugir 1-2 (1-0)

Dubla lui Andrei Făgărășanu urcă echipa de sub Drăgana în fotoliul de lider: Fotbal Comuna Recea – Metalurgistul Cugir 1-2 (1-0)

Publicat în 23.09.2017 la ora 20:34

Dispută incendiară, în Maramureş, astăzi, 23 septembrie 2017, de la ora 17.00, contând pentru runda a 5-a a eşalonului terţ, între Fotbal Comuna Recea şi Metalurgistul Cugir, două dintre protagonistele Seriei a 5-a, câștigat de formația vizitatoare cu scorul de 2-1 (0-1), grație dublei semnate de golgheterul Făgărășan în actul secund.

Cu șase reușite, atacantul reprofilat a urcat eşecului şi au un punct în faţa „roş-albaştrilor” situaţi pe ultima treaptă a podiumuat Metalurgistul pe prima poziție în Seria a 5-a!

Echipa din Maramureș a suferit întâiul eșec stagional, iar Metalurgistul este prima cu 12 puncte, devansând pe Industria Galda!

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 156 ori

Dubla lui Andrei Făgărășanu urcă echipa de sub Drăgana în fotoliul de lider: Fotbal Comuna Recea – Metalurgistul Cugir 1-2 (1-0)
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.