cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Dr. ing. Mihai Sudrijan a fost reales președintele Sucursalei Alba a Asociației Inginerilor din România (AGIR)

Dr. ing. Mihai Sudrijan a fost reales președintele Sucursalei Alba a Asociației Inginerilor din România (AGIR)

Publicat în 21.11.2013 la ora 15:33

Mihai SudrijanLa sala de festivități a Colegiului Tehnic „I.D. Lăzărescu” Cugir a avut loc joi, adunarea generală a Asociației Generale a Inginerilor din România (AGIR), sucursala Alba, cu sediul la Cugir, organizație care număra peste 150 de membri.

În prezența profesor dr. ing. Mihai Bejan președintele filialei Cluj a AGIR, participanții la reuniune au făcut o analiză a activității desfășurate de sucursala Alba pe ultimii 4 ani, au aprobat Programul de activitate pentru perioada următoare, au ales președintele și noul consiliu de conducere al sucursalei. În același cadru au fost desemnați și delegații pentru Congresul AGIR, stabilit să se desfășoare la Bcuresti, în prima jumătate a lunii ianuarie, 2014.
Pentru funcția de președinte a candidat un singur membru, și anume Dr. ing. Mihai Sudrijan (foto) cel care conduce sucursala Alba încă de la înființarea sa, imediat după anul 1990. Prin votul acordat în unanimitate de participanți, acesta a fost reales în funcția de președinte al Sucursalei Alba a AGIR.
Ca membri ai Consiliului de conducere ai AGIR – Alba au fost aleși: Dr. ing. Emil Muntean – director general la Parcul Industrial Cugir; Ing. Codruț Cernea – Fabrica de Arme Cugir; Dr. ing. Radu Roșian – director tehnic la Parcul Industrial Cugir; Ing. Cornel Murg – subprefect de Alba; ing. Alexandru Micaciu – director Colegiul Tehnic „I.D. Lăzărescu” Cugir; ing. Lucian Măntoiu – Nova Grup Cugir; Dr. ing. Mugurel Sârbu – om de afaceri Sebeș.
Ca delegați ai sucursalei, pentru Congresul AGIR au fost desemnați: Dr. ing. Sudrijan Mihai, Dr. ing. Emil Muntean și Dr. ing. Radu Roșian.

 Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 1280 ori

Dr. ing. Mihai Sudrijan a fost reales președintele Sucursalei Alba a Asociației Inginerilor din România (AGIR)
5 (100%) 2 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.