cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Dozator automat de lapte din Cugir, spart de hoți

Dozator automat de lapte din Cugir, spart de hoți

Publicat în 21.08.2017 la ora 11:38

După ce în urmă cu o săptămână persoane rămase încă necunoscute au forțat ușile unui magazin de haine second hand și ale unui chioșc de ziare din Cugir, o altă „lovitură” a fost comisă, de această dată la un dozator automat de lapte (foto).

În noaptea de duminică spre luni, hoțul sau hoții au atacat dozatorul de lapte situat în aceiași zonă din localitate, folosind același stil de lucru ca și în cazurile anterioare. Adică, forțând lacătul de la grilajul în care era amplasat aparatul. Nu este exclus ca făptașii să fi profitat și de întunericul din zonă, având în vedere că de mai multe luni, iluminatul public lipsește cu desăvârșire datorită (spun edilii locali), unui scurtcircuit la rețeaua electrică subterană.

Potrivit lucrătorilor poliției Cugir, sosiți pentru cercetări la fața locului, se pare că nici de această dată, hoții, nu au avut intenția de a fura lapte proaspăt, ci scopul lor era ca și în cazurile precedente să găsească ceva bani strânși în cutia amenajată în automatul respectiv.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 1066 ori

Dozator automat de lapte din Cugir, spart de hoți
3.9 (77.14%) 7 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.