cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Două partide consecutive pe „Arena Cugir” pentru Metalurgistul Cugir

Două partide consecutive pe „Arena Cugir” pentru Metalurgistul Cugir

Publicat în 07.09.2016 la ora 12:33

industria-galda-metalurgistul-cugir-amical-august-2016Metalurgistul Cugir, unica reprezentantă a judeţului Alba care a fost repartizată de FRF în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, este şi singura echipă din județ care a înregistrat un rezultat negativ în runda inaugurală, 0-1 (0-1) în deplasarea de la Reghin, gol primit din penalty.

Echipa de sub Drăgana are însă posibilitatea reabilitării în cele două jocuri consecutive pe teren propriu, cu CS Iernut şi ASA Tg. Mureş 2, programate vinerea, 10 şi 17 septembrie, pe Arena Cugir. „În primul meci ne-a trădat lipsa de experienţă a propriilor fundaşi”, a sintetizat antrenorul Călin Moldovan debutul stagional. Respectivele întâlniri oficiale sunt primele în faţa suporterilor cugireni, după încheierea lucrărilor de modernizare ale stadionului din Cugir.

• 7 transferuri, ultimul, Bactăr (Luceafărul Oradea)

O vară fierbinte, în care lotul de jucători a suferit transformări majore, fiind schimbat din temelii, a culminat cu ultima săptămână înaintea startului stagional. Necazul Vinţului s-a transformat în bucuria Cugirului, sub comanda lui Călin Moldovan ajungând 4 jucători ce au activat la Mureşul: S. Iacşa, I. Tătar, Măd. Popa şi Stoianof. „Careului” vinţean se mai alătură şi alţi trei jucători înregimentaţi pe ultima sută de metri, juniorii Varodi (împrumutat de la FC Botoşani) şi D. Popa (FC Hermannstadt), plus fundaşul central Sergiu Bactăr (21 ani, fost la Luceafărul Oradea) – cel din urmă venit sub Drăgana, renunţându-se în schimb la Miroiu. „Este foarte dificil, avem nevoie de omogenizare rapidă, de relaţii de joc, suntem obligaţi să muncim mult, dar ne-am asumat acest lucru. Am reuşit să formăm un lot, iar acum trebuie să formăm o echipă”, a precizat antrenorul Călin Moldovan.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 102 ori

Două partide consecutive pe „Arena Cugir” pentru Metalurgistul Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.