cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » Două foste puncte termice din Cugir vor fi vândute prin licitație publică

Două foste puncte termice din Cugir vor fi vândute prin licitație publică

Publicat în 17.07.2013 la ora 18:04

centrala-termica-cugirConsiliul Local Cugir va lua în dezbaterea reuniunii de vineri, 19 iulie 2013,  două proiecte de hotărâre ale primarului Adrian Teban prin care se solicită aleşilor locali, aprobarea vânzării prin licitaţie publică cu strigare a două imobile: punct termic Nr. 16 şi teren aferent, situat pe strada Rozelor, respectiv punct termic Nr. 20 şi teren aferent, situat pe strada Alexandru Ioan Cuza.

În Rapoartele de specialitate întocmite de Biroul de Administrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul primăriei se arată că în ambele situaţii există întocmite studii de oportunitate privind vânzarea acestor imobile, precum şi motivaţiile scoaterii acestora din funcţiune, ca urmare a trecerii de la sistemul de alimentare cu energie termică centralizat la sistemul individual.

În ceea ce priveşte preţul de pornire a licitaţiei pentru punctul termic nr. 20, de pe strada Al. I. Cuza acesta este de 50.600 lei(exclusiv TVA) la care se adăugă costul evaluării în suma de 700 lei, iar pentru punctul termic nr.16, de pe strada Rozelor, preţul de pornire a licitaţiei este de 83.200 lei (exclusiv TVA), la care se adăugă costul evaluării în suma de 700 lei.

Termenul prevăzut pentru realizarea procedurii de licitaţie la ambele imobile este dată de 30 septembrie 2013.

Acest articol a fost citit de 411 ori

Două foste puncte termice din Cugir vor fi vândute prin licitație publică
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *