cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Două femei înșelate la Cugir prin metoda „Accidentul”

Două femei înșelate la Cugir prin metoda „Accidentul”

Publicat în 14.12.2013 la ora 14:00

accidentulDouă femei din Cugir au fost înșelate vineri, 13 decembrie 2013, cu suma de 3.000 de lei prin deja cunoscuta metodă ”Accidentul”. Cazul ne-a fost semnalat chiar de persoana despre care infractorii pretindeau că va face închisoare dacă banii nu vor ajunge în timp util la ei.

Numele meu este A.A., sunt domiciliat în localitatea Cugir dar sunt student în Cluj Napoca. Doresc să ofer informații despre un caz ce ar putea fi un semnal de alarma pentru citiori. În cursul zilei de ieri (n.r. vineri, 13 decembrie 2013), în jurul orei 15.00, vecinele mele din Cugir (prietene foarte bune de familie) au fost contactate prin telefon de 2 necunoscuți: unul așa-zis avocat și unul care se dadea drept eu. Aceștia pretindeau ca am avut un accident și pentru a nu fi dus la “închisoare” trebuie să platesc daune de 5.000 de lei persoanei implicate și ca le rog sa îmi trimită ele acești bani dar fără a ști părinții. Buimăceala creată și cu persoanele de la capătul firului foarte convingătoare au determinat pe bietele pensioanare să depună suma de 3.000 de lei în contul unor necunoscuți. Acestea m-au sunat dar nu am răspuns pentru că eram la facultate și îmi uitasem telefonul respectiv acasă – ceea ce le-a convins că exista posibilitatea să fi pățit cu adevărat ceva. Specific faptul că s-a depus o plângere la Poliția din Cugir”, ne-a scris tânărul.

Reprezentanții IPJ Alba au confirmat existența cazului și au precizat că în prezent se efectuează cercetări pentru depistarea celor implicați.

Acest articol a fost citit de 941 ori

Două femei înșelate la Cugir prin metoda „Accidentul”
4.7 (93.33%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *