cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Donaţie din partea unor pensionari de aproape 800 de lei pentru Mateo, copilul de 8 ani, din Cugir, grav bolnav

Donaţie din partea unor pensionari de aproape 800 de lei pentru Mateo, copilul de 8 ani, din Cugir, grav bolnav

Publicat în 26.07.2017 la ora 10:00

Asociaţia „Ţine de Tine” a mai făcut un gest menit să contribuie la sănătatea lui Mateo, băieţelul de 8 ani, din Cugir, grav bolnav, care are mare nevoie de bani pentru a fi tratat în străinătate.

La un eveniment aniversar organizat de Casa de Ajutor Reciproc (C.A.R.P.) Cugir, reprezentanţii neobositei asociaţii umanitare au recurs la un gest deosebit de inspirat, care a avut rezultate neaşteptate. Ei au solicitat sprijinul celor peste 60 de participanţi ai C.A.R.P.- urilor prezente la Cugir pentru a contribui fiecare cu o sumă, după posibilităţi, pentru o donaţie în sprijinul copilului aflat în dificultate. „A fost o surpriză să constatăm că demersul nostru s-a soldat cu o sumă de aproape 800 de lei, fapt ce dovedeşte gestul umanitar şi de solidaritate al oaspeţilor aflaţi la Cugir faţă de băieţelul aflat în suferinţă. Un gest pentru care le mulţumim şi le transmitem tuturor profunda noastră recunoştinţă”, ne-a declarat un membru al Asociaţiei „Ţine de Tine”.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 296 ori

5.0
01

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.