cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Doi tineri au sustras 8 acumulatori auto și 40 litri de motorină din parcul auto al unei societăți comerciale din Șibot

Doi tineri au sustras 8 acumulatori auto și 40 litri de motorină din parcul auto al unei societăți comerciale din Șibot

Publicat în 20.03.2014 la ora 11:47

furt-acumulatoriPoliţiştii din Şibot au  fost sesizaţi de reprezentantul unei societăţi de pază că în noaptea de 18 spre 19 martie 2014, de la mai multe utilaje parcate la un punct de lucru situat pe raza localităţii Şibot, au fost sustraşi 8 acumulatori precum şi cantitatea de 40 de litri de motorină. Prejudiciul a fost estimat de reprezentanţii societăţii păgubite la valoarea de 4.200 lei.

Au fost demarate activităţile de cercetare în vederea identificării autorilor furtului şi recuperării prejudiciului iar în urma datelor şi informaţiilor obţinute, polițiștii au reușit să-i identifice pe C.M.L., de 27 de ani şi B.B.L., de 16 ani, ambii din comuna Şibot, despre care există suspiciunea că sunt autorii furtului.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat societăţii păgubite iar faţă de cei doi tineri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de  art. 229 alin.1 lit. b și d din Codul Penal.

FOTO: ARHIVĂ

Acest articol a fost citit de 651 ori

Doi tineri au sustras 8 acumulatori auto și 40 litri de motorină din parcul auto al unei societăți comerciale din Șibot
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.