cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Doi șahiști cugireni s-au clasat pe locuri fruntașe la Turneul open șah Romgaz Mediaș – ediția 2016

Doi șahiști cugireni s-au clasat pe locuri fruntașe la Turneul open șah Romgaz Mediaș – ediția 2016

Publicat în 07.12.2016 la ora 20:29

Asociația Club Sportiv „Elisabeta Polihroniade”, SNGN Romgaz SA în  parteneriat cu Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret Mediaș a organizat recent, un turneu internațional de șah cu peste 200 de participanți din 7 țări, dintre care 8 având titlul de mare maestru internațional.

O competiție valoroasă desfășurată în sistem elvețian, cu nouă runde, în cadrul căreia s-au acordat 54 de premii(în bani) pentru toate categoriile de șahiști invitate să participe, de la copii la veterani, ori în funcție de valoarea coeficientului ELO între 1600 și 2500 puncte. Printre participanți s-au aflat și 6 șahiști cugireni reprezentând CSO Cugir și Club Șah Cugir și anume: Ioan Zaharie, Gheorghe Murg, Mircea Zinca, Ovidiu Crăciun, Mihai Vîlceanu, și Ilie Arion.

Doi dintre aceștia, (candidați de maestru), veteranii Ioan Zaharie și Mihai Vîlceanu au obținut rezultate neațșteptate situându-se pe locul II în cadrul clasamentului. Astfel, Mihai Vâlceanu a obținut 5 puncte și jumătate, iar Ioan Zaharie – ELO sub 1900 a obținut 5 puncte.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 130 ori

Doi șahiști cugireni s-au clasat pe locuri fruntașe la Turneul open șah Romgaz Mediaș – ediția 2016
3 (60%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.