cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Doi frați petrecăreți din Cugir i-au invitat la distracție și pe jandarmi

Doi frați petrecăreți din Cugir i-au invitat la distracție și pe jandarmi

Publicat în 10.03.2016 la ora 16:01

jandarmDoi fraţi din Cugir au fost sancţionaţi contravenţional de către un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică după ce au fost surprinşi chefuind pe stradă. Inedit este faptul că intervenţia oamenilor legii fusese solicitată chiar de unul dintre cheflii.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “în urma unui apel la 112, înregistrat miercuri, 9 martie, la ora 20.50, un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică s-a deplasat de urgenţă pe strada Liliacului din oraşul Cugir pentru a acorda ajutor unui bărbat.

Acesta a semnalat faptul că era victima unei agresiuni, dar echipajul, format dintr-un poliţist şi un jandarm, a constatat cu totul altceva. Apelantul se afla în compania fratelui său, pe stradă şi asculta muzică la volum mare. Amândoi prezentau semne vizibile ale unui consum excesiv de alcool şi, excluzând relatarea despre un conflict în care ar fi fost implicaţi cu câteva zile în urmă, nu au putut da explicaţii coerente asupra împrejurărilor care au determinat apelul la 112.

Mai mult, din spusele martorilor oculari, s-a desprins faptul că de aproximativ 3 ore cei doi făceau gălăgie şi deranjau ordinea publică, atât prin folosirea unui casetofon cât şi prin ţipăte şi larmă. În vârstă de 28 de ani, respectiv 41 de ani, cei doi localnici au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 400 lei.”

FOTO: ARHIVĂ

Facebook 

Acest articol a fost citit de 644 ori

Doi frați petrecăreți din Cugir i-au invitat la distracție și pe jandarmi
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.