cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Doar egal pentru „roș-albaștrii”, în debutul actualei ediții de Liga a 3-a: Crișul Chișineu-Criș – Metalurgistul Cugir 2-2 (1-1)

Doar egal pentru „roș-albaștrii”, în debutul actualei ediții de Liga a 3-a: Crișul Chișineu-Criș – Metalurgistul Cugir 2-2 (1-1)

Publicat în 27.08.2018 la ora 11:37

Metalurgistul Cugir nu a reușit decât un egal pe terenul unei nou-promovate, în deschiderea actualei ediții de Liga a 3-a, deşi a condus în două rânduri, după m meci echilibrat, cu un ritm alert.

Eechipa de sub Drăgana a deschis scorul în min. 18, prin Andrei Făgărăşanu, din pasa filtrantă a lui Dican, însă bucuria ospeţilor n-a durat nici un sfert de oră, pentru că gazdele au reuşit să egaleze prin Ianc, care a împins mingea în plasă din doi metri, după o lovitură liberă executată din apropierea liniei de fund a terenului.

La reluare, „roș-albaștrii” preiau din nou conducerea prin golul înscris în min. 61 de Ştefan Necșulescu, care a trimis în plasă, printr-un șut plasat din marginea careului de 16 metri. Partida s-a încheiat cu o remiză de moral pentru arădeni, care au reușit să egaleze în min. 82 prin același Ianc, care şi-a trecut în cont „dubla” cu un șut plasat din interiorul careului de 16 metri.

Crișul Chișineu-Criș: Mucha – Ianc, Al. Pavel, Al. Gligor, Siminic – Gâlcă, Clej, Maghici – Piț, Modan, Lezeu. Antrenor: Adrian Abrudean.

Metalurgistul Cugir: Bănică – Cercel, I. Tătaru, Dohotariu, M. Neagu – Șaucă, Dican, Itu, Făgărășanu – Necșulescu – B. Lemac. Antrenor: Călin Moldovan.

Arbitri: Mircea Salomir (Cluj-Napoca) – Iosif Nasc (Câmpia Turzii), Ciprian Fiter (Satu Mare).

Observatori: Constantin Făniță (Timișoara), Viorel Vancea (Oradea).

FOTO: sportarad.ro

Acest articol a fost citit de 83 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.