cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Directorul Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir și-a depus demisia

Directorul Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir și-a depus demisia

Publicat în 11.05.2019 la ora 19:31

La mai puțin de o lună și jumătate de încheierea anului de învățământ 2018 – 2019, profesoara Ionela Cozmescu şi-a depus cererea de demisie din funcția de director al Liceului Teoretic „David Prodan” Cugir.

Potrivit unor surse (aparținând ISJ Alba), a fost decizia directoarei de a părăsi această calitate, existând un termen de preaviz de 45 de zile, după care va avea loc o propunere pentru un nou director al unității locale de învățământ.

Ionela Cozmescu, cea care a fost timp de patru ani la conducerea liceului a spus că și-a depus demisia din motive personale. Aflată încă în funcție, directoarea liceului, n-a dorit să comenteze despre situația din primavera anului trecut, când la Cugir, au existat proteste față de decizia ISJ Alba de a desființa clasa de Filologie a colegiului și nici despre Hotărârea Ministerului Educației prin care a fost declasificată unitatea școlară (din Colegiul Național „David Prodan”, în Liceul Teoretic „David Prodan” Cugir).

„Mi-am făcut datria pe perioada mandatului de director, dar au fost motive personale pentru care mi-am depus cererea de demisie. Am mulțumirea că am condus o instituție școlară cu tradiție și voi rămâne în continuare un om al școlii, pentru a preda elevilor din liceu tainele Limbii și literaturii române”, ne-a declarat doamna profesoară Ionela Cozmescu.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1741 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.