cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Monden » ”Din suflet, pentru suflet” – concert de muzică terapeutică la Cugir

”Din suflet, pentru suflet” – concert de muzică terapeutică la Cugir

Publicat în 04.01.2013 la ora 9:38

Joi, 3 ianuarie, de la ora ora 20.00, la localul ”Paradis” din Cindeni şi vineri de la ora 18.00, la Casa Orăşenească de Cultură va avea loc Concertul de muzică terapeutică ”Din suflet, pentru suflet” aparţinând interpretului Gheorghe Iovu.

Este singurul artist român care compune ceea ce în lume este deja recunoscut ca un remediu miraculos pentru mai multe afecţiuni. Muzica terapeutică poate fi ascultată atât în cabinetele medicale, cât şi acasă, după o zi grea de seviciu. Piesele artistului Gheorghe Iovu au fost testate cu rezultate remarcabile de numeroase clinici, spitale şi cabinete medicale de renume mondial: SUA, Australia, Franţa, Germania, Austria şi tot mai multe centre din România, dar şi în casele a mii de oameni care vor să se relaxeze. ”Muzica terapeutică e creată pentru a alina suferinţa sufletească”, susţine Iovu.

Dintre specialiştii care au ascultat melodiile lui, cei mai mulţi i-au spus că muzica lui este o alinare pentru cei singuri, pentru cei care au pierdut pe cineva drag sau pentru cei care trec prin momente dificile.

Intrarea la concert va fi liberă.

Acest articol a fost citit de 298 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.