cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Din nou lider după a cincea victorie consecutivă: Metalurgistul Cugir – FC Municipal Baia Mare 4-1

Din nou lider după a cincea victorie consecutivă: Metalurgistul Cugir – FC Municipal Baia Mare 4-1

Publicat în 22.03.2014 la ora 17:13

metalurgistul-cugir-fcm-baia-mareMetalurgistul Cugir a câştigat partida disputată astăzi în compania FC Municipal Baia Mare, scor 4-1 (1-1), meciul contând pentru etapa a XIX-a a Ligii a 3-a şi a revenit pe prima treapă a podimului Seriei a V-a din Liga a 3-a. În lipsa lui Marius Opric, suspendat, Cosmin Şuvaina a fost responsabilul cugirean de pe bancă.

La al treilea joc consecutiv în faţa fanilor din această primăvară, după o rundă în care a stat şi înaintea „finelei” de la Sebiş de săptămâna viitoare, Metalurgistul Cugir a făcut instrucţie cu fotbaliştii din Baia Mare. Deşi au început timid partida, cugirenii şi-au revenit în partea a doua a meciului. În prima repriză oapeţii au avut o posesie mai bună, reuşinf să deschidă scorul în minutul 15 prin Urs. Odată cu primirea golului, Metalurgistul Cugir a turat motoarele şi a izbutit golul egalizator în minutul 33 prin Cristea, după un corner excelent executat de Neagu. După pauză, elevii lui Marius Opric (aflat în tribune după scandalul cu Şoimii Pâncota) şi-au început marşul triumfal în ofenisvă, iar în minutul 49, Cîrstean a marcat cel de-al 14-lea său gol în acest sezon, după un penalty acordat de centralul partidei pentru un henţ în careul oaspeţilor. În minutul 53, Gherghel de la FCM Baia Mare a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, echilibrul fiind rupt în totalitate. După mai multe ocazii la poarta băimărenilor, Metalurgistul a înscris pentru 3 la 1 prin Goronea. Scorul final al partidei a fost stabilit de către Şuteu în minutul 74 cu o execuţie superbă.

După acest meci, Metalurgistul Cugir a acumulat 36 de puncte (cu două peste Naţional Sebiş), iar în runda următoare, cugirenii vor juca în deplasare cu Sebişul, derby-ul seriei care poate fi decisiv în stabilirea campioanei Seriei a 5-a din eşalonul terţ.

Pentru Metalurgistul Cugir au evoluat: Gurincu – Iul. Cristea, Schuller, Potopea, Trăşcan – Cl. Oara (66, A. Câmpean), M. Neagu (80, Tothăzan), Negură (63, I. Radu), Şuteu – Itu, Cîrstean (69, Goronea), rezerve Lăncrănjan – Şt. Radu, Tăban.

Acest articol a fost citit de 557 ori

Din nou lider după a cincea victorie consecutivă: Metalurgistul Cugir – FC Municipal Baia Mare 4-1
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *