cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Din luna aprilie în Cugir se vor putea urma cursuri de calificare pentru infirmieri

Din luna aprilie în Cugir se vor putea urma cursuri de calificare pentru infirmieri

Publicat în 14.03.2013 la ora 15:18

Firma clujeană “Comargo Business Scool”, unul dintre furnizorii acreditaţi la nivel naţional, de formare şi calificare profesională a deschis o sesiune de înscriere la Curs de calificare Infirmier(ă), cu durata de 6 luni, pentru toţi care sunt interesaţi să se pregătească în acest domeniu de activitate.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei organizatoare, absolvenţilor acestui curs li se conferă dreptul de îngrijire a bolnavilor (persoane cu dizabilităţi, vârstnici, copii) atât la domiciliu, dar mai ales în unităţile medicale de specialitate (spitale, centre de îngrijire, cabinete medicale, grădiniţe, policlinici, etc).
Cursurile teoretice şi practica vor fi susţinute în spitalele din Cugir şi Alba Iulia, iar după finalizarea cursului şi promovarea examenului final, absolvenţii vor primii Certificatul de Calificare profesională de Infirmier (ă)  (Nurse).

Aşa cum susţin organizatorii la cursuri se pot înscrie toţi cei care doresc, începând cu absolvenţii de gimnaziu, iar după obţinerea diplomei acestora li se asigură contacte cu agenţii de plasare forţa de muncă în străinătate.

Pentru detalii suplimentare cei interesaţi pot contacta numărul de telefon: 0745-66.42.40 sau E-mail: înscrieri@comargo.ro

Facebook 

Acest articol a fost citit de 484 ori

Din luna aprilie în Cugir se vor putea urma cursuri de calificare pentru infirmieri
Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *