cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Din lipsa banilor, dar mai ales a contribuabililor, Primăria din Ceru Băcăinţi, fără viceprimar şi fără secretar

Din lipsa banilor, dar mai ales a contribuabililor, Primăria din Ceru Băcăinţi, fără viceprimar şi fără secretar

Publicat în 29.10.2016 la ora 14:00

primar-ceru-bacainti-oct-2016La aproape o jumătate de an de la alegerile locale, primăria din Ceru Băcăinţi n-a reuşit nici până în prezent să-şi aleagă viceprimarul. Potrivit unor consilieri locali ai comunei, de la prima şedinţă (eşuată) de alegere a viceprimarului, care a avut loc la jumătatea lunii iunie, primarul Ioan Trif n-a mai pus pe ordinea de zi a legislativului local alegerea celui de-al doilea edil al comunei.

Interpelat de aleşii localităţii în legătură cu perpetuarea acestei situaţii, primarul le-a răspuns pur şi simplu că nu există bani pentru salariul viceprimarului, ţinând seama de insuficienţa veniturilor bugetare ale unei comune care numără puţin peste 300 de locuitori. Mai mult, tot din lipsă de resurse financiare, n-a mai fost scos la concurs nici postul de secretar al primăriei. În ceea ce priveşte indemnizaţia de consilier, aceasta a fost acordată pe respectiva perioadă, doar într-o singură lună, iar probleme ar exista chiar şi cu plata salariilor celor câţiva angajaţi pe care îi mai are primăria. În aceste condiţii, doi dintre pretendenţii la funcţia de viceprimar, fostul primar Remus Giurgiu şi fostul viceprimar Mircea Crişan, au renunţat la ambiţia de posibil edil, găsindu-şi deja locuri de muncă. Primul s-a întors la meseria sa de pădurar, iar cel de-al doilea s-a angajat la o prestigioasă firmă din Cugir. În plus de toate acestea, şi mai rău este faptul că, azi-mâine, comuna va rămâne şi cu tot mai puţini locuitori.

Constantin Predescu

Acest articol a fost citit de 223 ori

Din lipsa banilor, dar mai ales a contribuabililor, Primăria din Ceru Băcăinţi, fără viceprimar şi fără secretar
5 (100%) 3 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.