cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Din ciclul: Cugirul „lucrului prost făcut”, aleea din faţa blocului de pe strada Victoriei Nr. 7, lăsată de izbelişte

Din ciclul: Cugirul „lucrului prost făcut”, aleea din faţa blocului de pe strada Victoriei Nr. 7, lăsată de izbelişte

Publicat în 23.03.2015 la ora 10:00

alee cugirLocatarii din blocul de pe strada Victoriei Nr. 7 din Cugir ne-au sesizat faptul că de foarte mulţi ani se confruntă cu nepăsarea şi lipsa de reacţie a administraţiei locale faţă de starea în care se află aleea din faţa blocului în care locuiesc.

Ei acuză edilii oraşului de lipsă de atitudine faţă de numeroasele sesizări la primărie prin care se reclama că această arteră (foto) este mai degrabă demnă de sloganul: Cugirul “lucrului prost făcut”. Oamenii se plâng de faptul că, deşi au primit numeroase promisiuni că se vor face demersuri pentru reabilitarea aleii cu pricina, aceasta continuă să se degradeze pe zi ce trece. Mai mult decât atât, pe alee s-a format un crater destul de mare (o groapă în care locatarii au aşezat crengi pentru a semnala pericolul), ca urmare a prăbuşirii pământului într-o conductă de canalizare care s-a spart şi a cărei vechime datează din anul 1957. Acest fenomen favorizează infiltraţiile de apă de la ploaie, situaţie ce conduce deseori la inun­darea subsolului construcţiei. Curios este faptul, spun locatarii, că deşi blocul situat în centrul civic al urbei ar trebui să reprezinte o carte de vizită pentru oaspeţii care tranzitează Cugirul, zona este tratată cu totală indiferenţă de autorităţile locale. “Din spirit civic, noi întreţinem şi parcul din faţa blocului, fără să cerem sprijinul cuiva, dar anul trecut ne-am trezit că lucrători ai primăriei care lucrează la spaţiile verzi ne-au cosit şi arbuştii ornamentali pe care noi i-am sădit”, ne-au declarat locatarii.

Acest articol a fost citit de 1053 ori

Din ciclul: Cugirul „lucrului prost făcut”, aleea din faţa blocului de pe strada Victoriei Nr. 7, lăsată de izbelişte
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Un Comentariu la Din ciclul: Cugirul „lucrului prost făcut”, aleea din faţa blocului de pe strada Victoriei Nr. 7, lăsată de izbelişte

  1. ANIELA Răspunde

    23.03.2015 la 14:09

    Asa este aproape tot Cugirul. Vedeti si aleea de la blocul din dreapta fostei alimentare ,,Zaharie,, La asa primar, asa străzi si asa oras!

    Părerea ta despre acest comentariu: Thumb up 0 Thumb down 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *