cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Societate » Învăţământ - Cultură » Dezbatere pe tema combaterii violenței la Școala Gimnazială „David Prodan” din Săliștea

Dezbatere pe tema combaterii violenței la Școala Gimnazială „David Prodan” din Săliștea

Publicat în 04.11.2018 la ora 21:23

Vineri, 2 noiembrie 2018, la Școala Gimnazială „David Prodan” din Săliștea a avut loc derularea proiectului „Stop violenței”, demers realizat de instituția comunală de învățământ în parteneriat cu Poliția din localitate.

Cei peste 70 de elevi (din clasele V- VIII) prezenți la eveniment au fost informați cu privire la prevenirea violenței în familie și în mediul școlar, dar și despre respectarea regulilor de circulație pe drumurile publice.

Astfel, reprezentantul poliției, agent șef Ovidiu Ioan Bardan, le-a oferit elevilor toate informațiile necesare pentru a preveni incidentele neplăcute, le-a distribuit pliante și alte materiale referitoare la temele dezbătute. A avut loc un dialog interactiv în cadrul căruia, elevii au avut posibilitatea de a-i adresa întrebări reprezentantului legii și de a afla de la acesta cum pot fi evitate situațiile conflictuale în familie și în spațiul public.

Au fost prezente cadre didactice ale școlii: Director – prof. Ionela Gabriela Suciu, precum și profesorii: Angela David, Alexandra Moldovan, Călin Leterna, Maria Mihu.

Acest articol a fost citit de 436 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.