cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Devenit rezervă de lux sub Drăgana, portarul Nicuşor Bănică nu ar refuza o ofertă care să-i dea posibilitatea să apere mai mult în primăvară

Devenit rezervă de lux sub Drăgana, portarul Nicuşor Bănică nu ar refuza o ofertă care să-i dea posibilitatea să apere mai mult în primăvară

Publicat în 18.12.2017 la ora 13:28

Nicuşor Dragoş Bănică (33 de ani), cel mai bun goalkeeper ce a activat în ultimii ani în Liga a IV-a Alba, nu a traversat o toamnă fericită sub Drăgana.

Acesta s-a transferat în intersezon la divizionara terţă Metalurgistul Cugir, însă în prima parte a stagiunii a fost în permanenţă rezerva juniorului Andrei Crivăţ, disputând un singur meci oficial, cu Performanţa Ighiu în Cupa României, pe “Cetate”. Şi această situaţie, cu siguranţă nu-i convine jucătorului ce s-a lansat în fotbal la Universitatea Craiova, ce simte că mai are un cuvânt de spus pe gazon.

• Unirea Alba Iulia şi Sportul Petreşti interesate

Surse autorizate susţin că Nicuşor Bănică ar lua în calcul să plece de la Metalurgistul Cugir, pentru a putea apăra, deja două echipe din judeţ interesându-se de statutul său, Unirea Alba Iulia şi Sportul Petreşti. “Urmează ca în viitorul apropiat să port o discuţie cu oficialii clubului Metalurgistul Cugir, să văd exact ce se vrea în ceea ce mă priveşte. Sincer, mi-aş dori să apăr mai mult în primăvară şi nu pot fi mulţumit”, a declarat olteanul.

Nicuşor Bănică a fost coechipier la Universitatea Craiova, în diverse perioade, cu Papură, Luţu, Ovidiu Stângă, Pleşan, Gabi Popescu, fraţii Costea sau Claudiu Niculescu, fiind pregătit printre alţii de Nicolo Napoli sau Mircea Rednic. Portarul legitimat la Metalurgistul a reuşit patru promovări, cu Universitatea Craiova în Liga 1, Pandurii Târgu Jiu 2 în eşalonul secund, Mureşul Vinţu (2016) şi Şurianu Sebeş (2017), în eşalonul terţ. După ce a scris veritabile recorduri în al 4-lea eşalon, a cunoscut bucuria câştigării a două baraje de promovare în Liga a 3-a, însă ambele campioane din Alba nu s-au mai înscris în eşalonul superior, abandonând din motive financiare.

Acest articol a fost citit de 147 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.