cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Sport » Deplasare istovitoare la Dorolţ, pentru Metalurgistul Cugir, în vederea duelului din campionat cu penultima clasată

Deplasare istovitoare la Dorolţ, pentru Metalurgistul Cugir, în vederea duelului din campionat cu penultima clasată

Publicat în 10.11.2016 la ora 13:51

metalurgistul-cugir-sep-2016Metalurgistul Cugir a reușit să îndepărteze presiunea şi s-a impus detaşat sub Drăgana, în compania echipei satelit a prim-divizionarei Gaz Metan Mediaş, scor 3-0, în runda a XI-a a Seriei a 5-a din eşalonul terţ.

Partida respectivă are o însemnătate aparte, golurile fiind marcate de doi localnici (Tăban – dublă şi Iovănescu), în plus în primul unsprezece fiind folosiţi juniorii cugireni Cioban şi Udrea, pe final mai intrând şi Codrea, al treilea tânăr crescut de Metalurgistul (rezerve fiind alţi tineri, S. Iordache şi G. Enache). Până la finalul primei părţi a campionatului, programul este unul favorabil pentru „roş-albaştri”, ce au parte de oponenţi din partea a doua a clasamentului, în ordine, Recolta Dorolţ (locul 14), FC Bistriţa (locul 12), Unirea Dej (locul 9) şi Viitorul Ulmeni (locul 10).

Următoarea confruntare, contând pentru etapa a XII-a, în compania penultimei clasate, Recolta Dorolţ, nou-promovata din judeţul Satu Mare, reprezintă cea mai lungă deplasare stagională, 327 de kilometri, motiv pentru care se va pleca de vineri spre comuna sătmăreană. Din păcate, exceptând revenirile lui Stoianof (după problemele medicale) şi Varodi (căruia i-a expirat suspendarea), în continuare lista indisponibililor rămâne lungă şi îi cuprinde pe Vezan, Vlase, D. Popa şi Ad. Radu. Chiar dacă sunt consideraţi favoriţi, împotriva unei debutante la nivelul eşalonului terţ, metalurgiştii sunt circumspecţi înaintea confruntării cu penultima clasată, ce a strâns numai 4 puncte până în prezent. „Trebuie să fim atenţi, întrucât adversarii nu sunt învinşi dinainte, iar punctele nu sunt deja în buzunarele noastre. Recolta a marcat în 9 din cele 11 jocuri disputate în acest tur, iar recent a învins acasă pe Avântul Reghin”, a declarat antrenorul Călin Moldovan, care va continua pe linia inaugurată runda precedentă, mizând în formula de start pe junii Cioban şi Udrea, ce au lăsat o impresie favorabilă în jocul anterior.

Acest articol a fost citit de 85 ori

Deplasare istovitoare la Dorolţ, pentru Metalurgistul Cugir, în vederea duelului din campionat cu penultima clasată
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Completează termenul lipsă * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.