Rămâi conectat

Știrea ta

Depășire PERICULOASĂ, surprinsă de camera de bord a unui autoturism, pe stada Ion Creangă din CUGIR

cugirinfo.ro

Publicat

în

Un incident extrem de grav a avut loc astăzi pe strada Ion Creangă din Cugir, după ce un șofer imprudent a efectuat o depășire ilegală și periculoasă, prin partea dreapta, folosind pista de biciclete și trotuarul pietonal.

Momentul a fost surprins de camera de bord a unui participant la trafic și a fost distribuit pe internet, stârnind indignarea și îngrijorarea publicului.

Potrivit martorilor oculari la acest eveniment, șoferul în cauză a depășit o mașină pe partea dreaptă, intrând pe trotuar și punând astfel în pericol viețile pietonilor.

Gestul șoferului a fost amplu criticat de către utilizatorii rețelelor sociale, care au exprimat indignarea față de inconștiența și lipsa de respect a acestuia față de regulile de circulație și siguranța celorlalți participanți la trafic.

Se așteaptă ca autoritățile să analizeze cu atenție imaginile și să ia măsurile necesare în acest caz, pentru a evita repetarea unor astfel de incidente în viitor.

Sursa video: V.V.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Știrea ta

Un autoturism a ajuns în Râul Mic, după ce șoferul ar fi pierdut controlul volanului

cugirinfo.ro

Publicat

în

În cursul dimineții de astăzi, 12 martie 2023, un autoturism a plonjat în Râul Mic, din Cugir. Din fericire, nu au existat victime în urma incidentului.

Un cetățean a publicat, pe pagina personală de socializare, mai multe imagini cu autoturismul care a plonjat în râu.

„Primul eveniment rutier, de după după finalizarea lucrărilor la drumul de lângă Râul Mic!”, a intitulat cetățeanul pozele care arată mașina căzută pe marginea râului. Potrivit martorilor, mașina a pierdut controlul într-o curbă și a intrat în râu.

„Asta se întâmplă când confunzi drumul local, chisr și modernizat, cu Autostrada…”, a comentat un internaut la postare.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea ta

Câinii vagabonzi au avariat mașina unui cugirean, în zona blocului ANL de pe strada Alexandru Sahia

cugirinfo.ro

Publicat

în

Cu toate că am scris de nenumărate ori despre problema câinilor vagabonzi, se pare că pentru Primăria Cugir capturarea acestora nu reprezintă o prioritate.

De aceasta data câinii vagabonzi au avariat aripa și capota unui autoturism, parcat pe strada Alexandru Sahia, lângă noul bloc ANL.

Iată ce ne-a scris proprietarul autoturismului: „Buna ziua. Referitor la câinii vaganonzi din Cugir, chiar nu se poate face nimic? Apar din ce în ce mai multi. De exemplu în zona blocului ANL de pe strada Alexandru Sahia, în acestă dimineață am observat un câine alb,  foarte mare, care era urcat pe capota autoturismului meu, iar un altul se afla sub autoturism.

Am coborat la ei să-i alung, dar când m-am uitat la mașină am descoperit că aripa din stânga și capota sunt zgâriate așa cum se poate vedea în poze. Aș ruga, pe acestă cale, Primăria Cugir să intervină și să facă ceva împotriva acestor câini”.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea ta

Furturi de energie electrică și mizerie de nedescris, în recent renovatul Bloc „NATO” din Cugir

cugirinfo.ro

Publicat

în

Cu toate că, în urma reabilitării, a fost adus la standarde cât de cât decente de locuit, interiorul vestitului Bloc „NATO”, din CUGIR, a ajuns, la doi ani de finalizarea lucrărilor, o adevărată „cocină de porci”, unde mizeria și excrementele de câine te întâmpină la tot pasul, pe casa scărilor, iar furturile de energie electrică sunt la ordinea zilei.

Blocul are o capacitate de 105 camere, în care locuiesc peste 250 de persoane de etnie romă, cu risc de excluziune socială ridicată, cei mai mulți trăind din ajutor social, la limita sărăciei. Însă în ultima vreme, nivelul de trai al acestora s-a degradat și mai mult din cauza scumpirii exagerate a energiei electrice, iar un număr mare dintre ei au ajuns să nu o mai poată plati, fiind decuplați de la rețea.

Din această cauză aceștia s-au racordat ilegal la rețeaua electrică, folosind instalații improvizate. Cu toate că aceste aspecte au fost semnalate atât societății de distribuție a energiei electrice cât și poliției orașului Cugir se pare că nu s-a luat nici o măsură concretă împotriva persoanelor care s-au branșat ilegal la rețea și care pun în pericol siguranța tuturor celor care locuiesc în acel bloc.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir