Rămâi conectat

Sport

De Ziua Națională a României – Concurs de alergare montană „Eco Trail”, la Cluj Napoca. Cinci atleți din Cugir, la startul competiției

cugirinfo.ro

Publicat

în

De Ziua Națională a României, a avut loc la Cluj Napoca, competiția de Alergare montana „Eco Trail”, concurs desfășurat pe distantele de: 50 km cu diferența de nivel 1650 m, 25 km cu diferența de nivel 900 m si 16 km cu diferența de nivel 450 m.

La toate trei probele au participat peste 700 de atleti reprezentând 9 țări ale lumii. S-a alergat la temperatura de zero grade, pe un traseu denivelat și pe alocuri înghețat. Județul Alba a fost reprezentat și de 5 atleți din orasul Cugir, alergători legitimați și nelegitimați.

Prezentăm mai jos rezultatele înregistrate la această dificilă întrecere:

Maria Voina proba 50 km, timp 6 h. 30 min. – locul 8 la categ. 18-39 ani; Liviu Hada proba 50 km, timp 7 h. 40 min. – locul 49 la categ. 40-49 ani; Cristian Han – proba 50 km, timpul 4 h. 19 min. – locul 7 la categ.18- 39 ani; Bogdan Dinea – proba 16 km, timpul 2h. 04 min. – locul 50 la categ.18-39 ani; Vasile Harjoc, proba 25 km, timpul 2 h. 37 min. 52 sec., – locul 5 la categ.+ 50 ani, – legitimat la C.S. „Metalurgistul Cugir”, antrenor profesor Gheorghe Haprean.

Pentru V. Harjoc a fost al 50-lea semimaraton alergat în anul 2022, însumând peste 1.050 km. De reamintit că el a fost medaliat cu Bronz la C.E. de Alergare pe Sosea cu echipa „Grosseto” – Italia și locul 10 la C.M. „Tampere” Finlanda tot în proba de semimaraton (21,097 km).

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Sport

„Roș-albaștrii”, la cea de-a patra victorie în meciurile de pregătire: CIL Blaj – Metalurgistul Cugir 0-6 (0-3)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a obținut al patrulea succes din tot atâtea meciuri de verificare disputate în perioada precompetițională, 6-0 (3-0) în deplasare cu CIL Blaj, lider în Liga 4 Alba.

Până la pauză au marcat Bura, P. Păcurar, E. Cîmpean (autogol, la centrarea lui Șaucă), iar la reluare au înscris Raica (gol la debut al jucătorului venit de la CSM Unirea Alba Iulia 2) și Cocan – dublă. Următorul joc amical va fi vineri, cu CIL Blaj, pe propriul teren.

Tânărul D. Crăciun (Viitorul Sântimbru) nu a rămas în efectiv, „roș-albaștrii” testându-l cu acest prilej pe atacantul Raica (al doilea jucător venit în această iarnă de la echipa secundă a formației albaiuliene, după G. Gavrilă). Pentru formația din „Mica Romă” este al doilea test al iernii cu o divizionară terță, după acel 0-3 cu CSM Unirea Alba Iulia.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Trei karatiști cugireni participă la selecția pentru Campionatul European SKDUN din Debrecen (Ungaria)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Sportivii pregătiți de Sensei Vasile Pricob se pregătesc intens în aceste zile, pentru selecția în vederea definitivării lotului național care va participa la Campionatul European SKDUN, care va avea loc în perioada 12-14 aprilie 2024 în Debrecen (Ungaria).

Selecția va avea loc în data de 17 februarie 2024 la Sala de sport „Gabriela Szabo” din orașul Voluntari, fiind organizată de către Federația Română de Arte Marțiale prin Departamentul de Karate SKDUN.

Delegația reprezentând Clubul Sportiv Metalurgistul Cugir va fi compusă din trei sportivi: Sensei Vasile Pricob (veterani), Cătălin Mortură (tineret) și Ianis Rotaru (cadeți).


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

„Roș-albaștrii”, la al treilea succes în meciurile de pregătire: Metalurgistul Cugir – ACS Mediaș 3-1 (3-1)

cugirinfo.ro

Publicat

în

Metalurgistul Cugir a obținut ce de-al treilea succes din tot atâtea meciuri de verificare disputate în perioada precompetițională, 3-1 (3-1) cu ACS Mediaș, colega din Seria a IX-a a eșalonului terț.

Rezultatul întâlnirii a fost stabilit în prima repriză, când pentru „roș-albaștri” au înscris Cocan (penalty), Bura și Tăban. Cugirenii sunt în cantonament centralizat, iar în programul întâlnirilor amicale urmează o dublă cu CIL Blaj (lider în Liga a IV-a Alba), primul joc în deplasare.

Precedentele două jocuri au fost cu Performanța Ighiu (4-0) și CSU Alba Iulia (3-2).

FOTO: ARHIVĂ


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir