Rămâi conectat

Știrea ta

De o săptâmână de zile mormane de gunoaiele zac neridicate pe strada George Coșbuc din Cugir, lângă vestitul bloc „NATO”

cugirinfo.ro

Publicat

în

Problema neridicării gunoiului menajer, de către firma de salubritate, este din nou de actualitate pe strada George Coșbuc din Cugir, unde de o săptămână de zile nu a mai apărut nicio mașină care să le ridice.

Cetățenii din zonă sunt exasperați, unii nu mai pot să intre în propria curte și doresc ca prin internediul site-ului nostru să facă un apel către adminstrația locală a orașului Cucir pentru a găsi o soluție pentru rezolvarea acestei probleme.

Dar iată ce ne-a scris proprietarul unui imobil din zonă: „Buna ziua. De o săptămână de zile mașina de salubritate nu și-a mai făcut apariția în zonă să ridice mormanele de gunoaie. Aceasta „trece nepasatoare” pe acolo, de parcă nici nu ar mai exita containere de gunoi în zonă… M-am săturat să tot adun gunoaiele împrăștiate de romii din zonă, ca să pot intra în propria curte. Cu toate că m-am adresat de mai multe ori Poliției Locale a orașului Cugir, apelurile mele fie au rămas fără răspuns fie agenții au ridicat din umeri și mi-au spus că nu au ce să facă”.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Știrea ta

În zilele ploioase, străzile Arinului și Toamnei din Vinerea arată ca după război

cugirinfo.ro

Publicat

în

Mai multe străzi din Vinerea au fost reabilitate, însă nu și străzile Arinului și Toamnei, care au rămas pline de gropi și de noroi, iar după fiecare ploaie mai serioasă arată ca „după război”.

Un cititor al cugirinfo.ro a trimis pe adresa redacției câteva imagini în care prezintă cele două străzi. După cum se poate observa, gropile care s-au format pe străzi sunt extrem de mari, deplasarea cetățenilor realizându-se cu dificultate atât pe jos, cât și cu mașina.

„De mult timp reprezentanții Primăriei Orașului Cugir se laudă că au asfaltat multe străzi din Vinerea, însă pe aceste două străzi, nici măcar nu s-au obosit să astupe cu pietriș. Ca pieton este foarte greu să traversezi, pe vreme ploioasă, pe străzile Arinului si Toamnei, deoarece s-au format gropi uriașe. Pe aceste două străzi menționate locuiesc zeci de oameni, familii cu copii mici și sunt nevoiți să îndure nepăsarea autorităților. Vinerenii care locuiesc pe străzile Arinului și Toamnei au astupat în trecut gropile mari cu pietriș, pe timpul și banii lor, și chiar au făcut, de nenumărate ori, sesizări la Primărie, însă a fost în zadar”, a transmis cititorul.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea ta

Un crescător de ovine din Cugir susține că braconierii i-ar fi împușcat doi câini de pază, pe Valea Dăii

cugirinfo.ro

Publicat

în

Un crescător de ovine din Cugir ne-a contactat și ne-a relatat că acum o săptămână de zile, braconierii i-ar fi împușcat doi dintre câinii de pază ai turmei, pe drumul forestier care duce spre Fețeni, în Valea Dăii.

Iată ce n-a relatat cetățeanul respectiv:

„În cursul săptămânii trecute, pe raza orașului Cugir, mai exact pe Valea Dăii, pe drumul către Fețeni, mi-au fost împușcați doi câini ciobănești. În timp ce treceam cu oile pe drumul forestier câini au rămas la un moment dat în urma turmei, iar eu fiind ocupat în acel moment cu mânatul acesteia nu am băgat de seama. După ce am văzut că nu mai vin am început să-i caut și i-am găsit împușcați pe marginea drumului către Fețeni. Nu știu cine ia împușcat, dar zona respectivă este plină de branconeri care organizează partide de vânătoare ilegale, iar autoritățile abilitate închid de cele mai multe ori ochii. Pentru braconieri a fost simplu să apese pe trăgaci și să împuște cei doi câini, însă nu s-au gândit cât de mult costă șă crești și să hrănești un câine de pază pentru o turma de oi. Autoritățile ar trebui să ia măsuri împotriva celor care dețin arme de vânătoare ilegal, deoarece în zona respectivă a ajuns să-ți fie frică să mai mergi pe drumul forestrier ca nu cumva să fi confundat cu un animal sălbatic și să fi împușcat. Cei de la Fondul de Vânătoare sunt la curent cu problema braconierilor și au promis că o să ia măsuri împotriva acestora”.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Știrea ta

Pavajul se „scufundă” pe Bulevardul Alexandu Sahia, dar autoritățile locale nu par a fi interesate

cugirinfo.ro

Publicat

în

Pavajul de pe Bulevardul Alexandu Sahia a început să se „scufunde” la propriu, iar autoritățile locale, care au fost anunțate nu au intreprins nimic de mai bine de două săptămâni de când au fost sesizate cu privire la aceasta problemă.

Iată ce ne-a scris un cititor al cugirinfo.ro, pe aceast temă: „De două săptămâni pavajul de pe Bulevardul Alexandu Sahia, din apropierea intersecției cu străzile 21 decembrie 1989 și Rozelor a început să se „scfunde”. Am anunțat Primăria Cugir despre acestă problemă însă au trecut două săptămâni fără ca măcar cineva de la primărie să vină și să vadă despre ce este vorba, ca să nu mai vorbim de remedierea problemei. Chiar nu-i pasă nimănui din primărie că se degradează această arteră emblematică a Cugirului?”


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir