cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Știrea ta » De o săptâmână de zile mormane de gunoaiele zac neridicate pe strada George Coșbuc din Cugir, lângă vestitul bloc „NATO”

De o săptâmână de zile mormane de gunoaiele zac neridicate pe strada George Coșbuc din Cugir, lângă vestitul bloc „NATO”

Publicat în 23.11.2019 la ora 20:25

Problema neridicării gunoiului menajer, de către firma de salubritate, este din nou de actualitate pe strada George Coșbuc din Cugir, unde de o săptămână de zile nu a mai apărut nicio mașină care să le ridice.

Cetățenii din zonă sunt exasperați, unii nu mai pot să intre în propria curte și doresc ca prin internediul site-ului nostru să facă un apel către adminstrația locală a orașului Cucir pentru a găsi o soluție pentru rezolvarea acestei probleme.

Dar iată ce ne-a scris proprietarul unui imobil din zonă: „Buna ziua. De o săptămână de zile mașina de salubritate nu și-a mai făcut apariția în zonă să ridice mormanele de gunoaie. Aceasta „trece nepasatoare” pe acolo, de parcă nici nu ar mai exita containere de gunoi în zonă… M-am săturat să tot adun gunoaiele împrăștiate de romii din zonă, ca să pot intra în propria curte. Cu toate că m-am adresat de mai multe ori Poliției Locale a orașului Cugir, apelurile mele fie au rămas fără răspuns fie agenții au ridicat din umeri și mi-au spus că nu au ce să facă”.

Acest articol a fost citit de 775 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.