cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » De luni, 2 octombrie 2017, Cugirul va avea medici noi, la compartimentul de asistență medicală școlară

De luni, 2 octombrie 2017, Cugirul va avea medici noi, la compartimentul de asistență medicală școlară

Publicat în 28.09.2017 la ora 20:08

Primăria orașului Cugir a organizat recent, concurs  pentru ocuparea posturilor de medic școlar și medic dentist, care țin de Biroul de asistență medicală școlară, aflat în subordinea Serviciului Public de Asistență Socială (SPAS).  

Potrivit rezultatelor afișate pe sit-ul primăriei, cei doi câștigători sunt: dr. Terezia Mureșan, care va ocupa funcția de medic școlar (pentru un program de 4 ore) și dr. Iuliana Macarie (foto) pentru cabinetul stomatologic (angajată în cadrul SPAS cu normă întreagă).

Aceștia urmează să-și desfășoare activitatea începând cu data de 1 octombrie a.c., la cabinetele medicale școlare situate în același spațiu în care au funcționat și până în prezent, și anume, în localul vechi al Școlii Gimnaziale „Singidava”, situat pe strada „Nicolae Bălcescu”.

Cele două cabinete medicale școlare au fost conduse  până în prezent, de către dr. Stefan Miere – Stomatologie (angajat SPAS –  cu normă întreagă) și dr. Olimpia Lokatoș – Cabinet medical școlar (cu contract prestări servicii).

Doi medici serioși, buni profesioniști, care au dovedit multă responsabilitate în ceea ce privește asistența medicală acordată elevilor, dar care conform prevederilor legale privind vârsta (ambii pensionari), au fost nevoiți să-și întrerupă practicarea profesiei în cadrul unei instituții publice de sănătate.

Pentru întreaga lor activitate susținută în rândul copiilor, merită tot respectul din partea comunității locale și multe urări de sănătate alături de familii. Iar pentru cei doi medici mai tineri, care au schimbat ștafeta, mult succes și rezultate profesionale cât mai valoroase.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 1310 ori

De luni, 2 octombrie 2017, Cugirul va avea medici noi, la compartimentul de asistență medicală școlară
3.7 (73.33%) 6 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.