cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » De luni, 13 aprilie 2020, peste 1000 de salariați ai Societății „Uzina Mecanică Cugir” intră în concediu legal

De luni, 13 aprilie 2020, peste 1000 de salariați ai Societății „Uzina Mecanică Cugir” intră în concediu legal

Publicat în 02.04.2020 la ora 14:16

Directorul general al Societății „Uzina Mecanică Cugir”, ing. Marin Morariu ne-a declarat că începând de luni, 13 aprilie 2020, salariații societății intră în concediu legal până pe data de 4 mai 2020.

„Hotărârea am luat-o în Comisia Paritară (administrație – sindicate), unde am decis ca toți angajații unității să efectueze o parte din concediul legal. Adica 12 zile lucrătoare în perioada 13.o4 – 4.05, restul de 8 zile urmând a fi efectuate în luna august 2020. Societatea are contracte importante de realizat, dar sperăm ca după ce va trece Starea de Urgență instituită ca urmare a situației privind combaterea COVID-9, să ne mobilizăm și să recuperăm indicatorii de producție pe care îi avem în sarcină”, a precizat Morariu.

De menționat că Uzina Mecanică avea planificat ca toți salariații societății să intre în concediu de odihnă începând cu luna august 2020, dar situația apariției epidemiei cu coronavirus a impus luarea măsurii de modificare a perioadei amintite.

Vom reveni cu informații și in ceea ce privește situația de la Fabrica de Arme, după ce respectiva societate își va stabilii programul pentru perioada ce urmează.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 4012 ori

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.