cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Economie » De astăzi, S.C. Uzina Mecanică Cugir S.A. îşi va majora personalul cu încă 80 de salariaţi

De astăzi, S.C. Uzina Mecanică Cugir S.A. îşi va majora personalul cu încă 80 de salariaţi

Publicat în 01.09.2015 la ora 10:30

uzina-mecanica-cugir-2015După ce în urmă cu un an, Guvernul a aprobat Memorandumul pentru angajarea la S.C. Uzina Mecanică Cugir S.A. a unui număr de 100 de persoane, o nouă majorare de personal va avea loc în perioada ce urmează, astfel că numărul de salariaţi ai societăţii va ajunge la 1.135.

După cum ne spunea directorul general al societăţii, ing. Romulus Micu, încă din primăvara acestui an, au fost depuse diligenţele necesare vizând angajarea a 80 de salariaţi pentru sectorul de producţie al fabricii de armament şi muniţie, ca urmare a numărului mare de comenzi încheiate cu parteneri străini. Încadrările în sectoarele de muncă ale societăţii vor începe de la 1 septembrie, în mod eşalonat, după ce salariaţii unităţii, aflaţi timp de o lună de zile în concediu legal, se vor întoarce la lucru. Meseriile în care noii angajaţi vor lucra sunt de: pirotehnişti, prelucrători prin aşchiere, presatori şi sudori.
Potrivit directorului general, personalul va fi angajat pe o perioadă determinată, cu posibilităţi de prelungire a contractelor, în funcţie de încărcarea cu comenzi. „Aprobarea majorării numărului de personal susţinută de Guvern a avut în vedere că demersul nostru s-a bazat pe fapte concrete, care vizează necesitatea realizării contractelor pe care le-am încheiat cu parteneri străini şi pe care trebuie să le onorăm la termenele stabilite”, ne-a declarat ing. Romulus Micu.

Acest articol a fost citit de 1578 ori

De astăzi, S.C. Uzina Mecanică Cugir S.A. îşi va majora personalul cu încă 80 de salariaţi
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.