cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Administraţie » De această dată, căderile de zăpadă din această dimineață nu au mai prins pe picior greșit autoritățile locale din Cugir

De această dată, căderile de zăpadă din această dimineață nu au mai prins pe picior greșit autoritățile locale din Cugir

Publicat în 19.02.2017 la ora 17:21

Începând de la ora 05.00, s-a trecut  la  acțiunile  corespunzătoare de contracarare a fenomenelor în astfel de condiții, în conformitate cu Planul de acțiune stabilit la nivelul Comandamentului de iarnă.

Astfel, lucrătorii Serviciului de Administrare a Domeniului Public și Privat(ADPP) au acționat cu utilajele din dotare pe principalele artere de circulație ale orașului, dar și pe drumul județean, între Vinerea și intersecția de la Șibot(DN7) unde, stratul depus de zăpadă măsura între 4 și 5 cm.

După cum ne-a relatat viceprimarul Cugirului, ing. Călin Furdui a fost mobilizate 4 echipaje, care acționează cu un tractor cu dispzitiv de împrăștiere a materialului antiderapant, un buldoexcavator cu lamă pentru degajarea zăpezii, un autocamion UNIMOG cu lamă și dispozitiv de împrăștiere a materialului antiderapant.

,,În baza planului de acțiune întocmit încă din luna ianuarie, începând de noaptea trecută, am luat măsuri pentru degajarea zăpezii de pe strada ,,Victoriei”  până  pe Râul Mic, de pe principalele artere de circulație din oraș, dar și de pe drumul cuprins intre localitatea Vinerea și intersecția de la Șibot. Pe tot parcursul operațiilor de degajare a drumurilor am ținut o permanentă legătură și am avut o bună colaborare atât cu Poliția orașului, cât și cu Poliția Locală Cugir.  Până în prezent nu ne-au fost semnalate cazuri de blocaje în trafic sau înzăpeziri”, ne-a precizat edilul local.

La ora 13.30, când transmitem spre publicare materialul de față, fulguie slab, temperatura este de plus 3 grade Cesius, iar stratul de zăpada scade de la o oră la alta, spre dezamagirea celor mici, care au ieșit cu săniuțele la distracție.

 Constantin Predescu

Facebook 

Acest articol a fost citit de 160 ori

De această dată, căderile de zăpadă din această dimineață nu au mai prins pe picior greșit autoritățile locale din Cugir
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.