cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » David George, un tânăr de doar 18 ani din Vinerea, diagnosticat cu cancer galopant la nivelul oaselor, are mare nevoie de ajutorul nostru

David George, un tânăr de doar 18 ani din Vinerea, diagnosticat cu cancer galopant la nivelul oaselor, are mare nevoie de ajutorul nostru

Publicat în 07.11.2017 la ora 18:29

APEL UMANITAR: David George, un tânăr de 18 ani din Vinerea, diagnosticat cu cancer galopant la nivelul oaselor, are mare nevoie de ajutorul nostru!

În acest an, în septembrie, David George a împlinit 18 ani și din păcate în loc să sa bucure de aceasta vârstă frumoasă, băiatul trăiește o adevărată dramă.

În luna mai 2017 a fost diagnosticat cu Sarcom Ewing stadiul II B, ceea ce înseamnă cancer galopant la nivelul oaselor. Singura lui șansă este o operație care costă 20.000 euro. În această perioadă, tânărul se află la Cluj, la tratament.

Asociația “Ține de Tine!”, devine de astăzi și vocea lui George: „Prin bunăvoința dumneavostră vă rugăm să răspundeți acestui strigăt de ajutor pentru a putea strânge cât mai repede aceasta sumă. Fiecare zi care trece poate să înrăutățească situația pentru un copil care ar trebui sa se bucure de adolescență, așa că haideți să ne mobilizăm!

Dacă fiecare om donează și un singur euro reușim să îi salvăm viata lui David George! Să reușim să ajutăm acest băiat până nu e prea târziu!”

Donații se pot face în contul:
David George
lei ROBTRLRONCRT0278761701

Facebook 

Acest articol a fost citit de 1750 ori

David George, un tânăr de doar 18 ani din Vinerea, diagnosticat cu cancer galopant la nivelul oaselor, are mare nevoie de ajutorul nostru
5 (100%) 2 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.