cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Dan Simedru și Adrian Teban au votat la Cugir

Dan Simedru și Adrian Teban au votat la Cugir

Publicat în 22.12.2012 la ora 0:35

Dan Coriolan Simedru, candidatul USL pentru Senat pe colegiul Cugir-Zlatna, a votat în această dimineață la Cugir, însoțit de primarul orașului Adrian Teban.

Încrezător în schimbare, liberalul a declarat la ieșirea din secția de votare, că pentru el Cugirul este “acasă” și are încredere că oamenii vor ieși să voteze.

“Am votat cu încredere și cu un gând de mai bine pentru România. Am votat acasă, pentru că întodeauna, chiar dacă am domiciliul la Alba Iulia deocamdată, pentru mine Cugirul este acasă (…) Pe parcursul întregii zile de astăzi o să fiu pe teren, o să merg să vizitez secțiile de votare, o să văd dacă alegerile se desfășoară în condiții normale. Semnele sunt bune, văd că lumea vine la vot și acest lucru este foarte bun. Îi invităm pe toți alegătorii să vină la vot, nu discutăm despre ce și cum să voteze, important este ca să își exercite dreptul de vot”, a declarat Dan Simedru la ieșirea din secția de votare.

Primarul Adrian Teban speră că locuitorii din Cugir vor avea o viață mai bună.

“Am votat cu gândul schimbării, am votat cu gândul stabilizării României și am votat în speranța unei vieți mai bune a locuitorilor orașului Cugir”, a declarat primarul Cugirului la ieșirea de la vot.

Facebook 

Acest articol a fost citit de 536 ori

Acordă o notă articolului

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.