cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Politică » Dacian Herlea desemnat drept candidatul ALDE la Primăria din Șibot

Dacian Herlea desemnat drept candidatul ALDE la Primăria din Șibot

Publicat în 17.03.2016 la ora 13:15

Dacian-Herlea-mar-2016Dacian Herlea (42 de ani), fostul viceprimar PNL al comunei Șibot, va candida pentru primăria acestei localități din partea ALDE la alegerile locale din iunie 2016.

Herlea a spus joi, în cadrul unei conferințe de presă, că el ”împreună cu organizația PNL Șibot, în proporție de 95%”, au făcut pasul înspre ALDE pentru că ”aici, mai devreme sau mai târziu, ne vom regăsi toți liberalii adevărați din Alba”.

În prezent, acesta este consilier local al comunei Șibot.

”La Șibot în ultimii 8 ani de zile nu s-a accesat deloc fonduri europene. Am rămas printre puținele localități din județul Alba fără canalizare, am rămas rupți puțin de Cugir din cauza autostrăzii, nu avem un nod rutier, o coborâre la autostradă”, a spus Herlea.

Idei din programul de campanie cu care spune că va câștiga

Dacă va fi ales, promite că va face ”demersuri pentru construcția unui nod rutier”, ”o zonă industrială”, precum și ”sprijinirea finanțării unei parcări cu toate dotările necesare transportatorilor rutieri lângă acest nod”.

Totodată, alte doleanțe ale acestuia sunt ”înființarea unui parc industrial, nu unul cum are Sebeșul, Cugirul, dar trebuie să construim două-trei hale”, ”un punct farmaceutic la Balomir”, construirea a trei capele mortuare”, în satele unde nu există.

Herlea mai promite reducerea taxelor și impozitelor locale, respectiv racordarea la apă potabilă unde este cazul.

Herlea, care a fost viceprimar PNL la Șibot un an și jumătate, spune că a plecat din PNL ”din cauza că nu s-au respectat statutul partidului și criteriile de integritate”.

Acest articol a fost citit de 372 ori

Dacian Herlea desemnat drept candidatul ALDE la Primăria din Șibot
5 (100%) 1 vote[s]

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.