cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Ştiri din zonă » Dacian Herlea, consilier local: „La Șibot nu se pot achita impozitele și taxele locale. Valorile acestora nu au fost nici până acum stabilite în Consiliul Local”

Dacian Herlea, consilier local: „La Șibot nu se pot achita impozitele și taxele locale. Valorile acestora nu au fost nici până acum stabilite în Consiliul Local”

Publicat în 17.01.2018 la ora 8:23

În condițiile în care mulți dintre cetășenii români își pot achita taxele și impozitele locale încă din primele zile ale anului, pentru a beneficia de reduceri, la Șibot acest lucru nu este posibil.

Consiliul local nu a aprobat nici până acum proiectul de hotărâre ce privește cuantumul acestora pentru anul 2018, a declarat al Unirea FM consilierul local Dacian Herlea. Acesta a precizat că are speranțe ca proiectul să intre în următoarea ședință , pentru că bonificațiile pentru achitarea integrală a impozitelor și taxelor locale se acordă doar până în 31 martie.

Dacian Herlea, consilier local Șibot: ”La Șibot, Consiliul Local nu a votat taxele și impozitele. Nu cred că mai există o comună în județul Alba în care lumea, cetățenii comunei să nu poată să meargă să își achite dările la stat. La noi, nu se pot achita. Proiectul de hotărâre s-a făcut târziu, noi consilierii locali ALDE și PSD am cerul ca lucrul acesta să se rezolve înainte, în decembrie 2017, să intrăm în 2018 cu taxele și impozitele stabilite, dar actuala conducere nu a binevoit să rezolve acestă problemă.”

Acest articol a fost citit de 226 ori

Dacian Herlea, consilier local: „La Șibot nu se pot achita impozitele și taxele locale. Valorile acestora nu au fost nici până acum stabilite în Consiliul Local”
5 (100%) 1 vote

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.