cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Curațenie la început de an organizată de edilii din Cugir

Curațenie la început de an organizată de edilii din Cugir

Publicat în 03.01.2014 la ora 16:18

curatenie-cugir-03-01-2014Vremea frumoasă cu temperaturi pozitive i-a determinat pe edilii Cugirului să organizeze în cea de-a treia zi de după Anul Nou, un program de  curățenie în oraș luându-i prin surprindere pe localnicii ieșiți la plimbare pe principala arteră a orașului, B-dul. Alexandru Sahia.

La primele ore ale dimineții de vineri, mai mulți lucrători ai Biroului de Administrare a Domeniului Public și Privat al orașului (ADPP), conduși de Ștefan Lazoc, înarmați cu sape și greble și mături erau antrenați în executarea unor lucrări de curățenie a spațiilor situate în fața unor blocuri din zonă.
Acțiunea era susținută de o autoutilitară a primăriei care strângea resurile vegetale, (brazi folosiți, crengi, ierburi uscate, s.a.), precum și diferite obiecte mai mari aruncate de-a lungul străzilor, transportul și depunerea acestora într-un spațiu amenajat în afară orașului.
„Activitatea de astăzi  o vom prelungii și în zilele următoare  pe alte străzi, funcție de condițiile de afară. Este o continuare a activității de salubrizare organizată înaintea sărbătorilor de Crăciun și a Anului Nou când am acționat pe stradă 21 Decembrie 1989 și pe strada Victoriei”, a ținut să precizeze șeful Biroului ADPP din cadrul Primăriei Cugir, Ștefan Lazoc.

Constantin PREDESCU

Acest articol a fost citit de 542 ori

Curațenie la început de an organizată de edilii din Cugir
5 (100%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *