cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir

Acasă » Actualitate » Cunoscuta „Covrigărie Ioan” și-a deschis magazin și la CUGIR

Cunoscuta „Covrigărie Ioan” și-a deschis magazin și la CUGIR

Publicat în 06.03.2018 la ora 20:37

Cunoscuta „Covrigărie Ioan”, care a apărut pe piață în urmă cu aproape patru ani, și are puncte de desfacere în mai multe orașe precum: Sebeș, Alba Iulia, Târgu Mureș, Sibiu, Cluj Napoca și București a deschis astăzi, un magazin și în orașul de la poalele Drăganei.

Încă de la primele ore ale dimineții, cugirenii au au făcut coadă pentru a cumpăra produsele pregătite într-un modern și atractiv spațiu situat pe strada Al. Sahia, (lângă Banca „Transilvania”). Potrivit administratorului, punctual de lucru din Cugir are 10 angajați (câte 5 pe schimb), desface o gamă diversificată de produse, de la covrigi simpli cu diferite semințe, până la langosi și produse consistente, cum ar fi: aperitive cu ștrudel și cașcaval, specialități cu cârnăciori picanți sau gustări dulci, covrigi cu ciocolată, dulceață etc.

„Suntem bucuroși că Ioan „Covrigi cu suflet” a ajuns și la Cugir grație strădaniei noastre de a realiza o investiție (destul de costisitoare), menită să satisfacă nevoile și gusturile oamenilor din aceast frumos oraș. Gama de produse proaspete este diversificată, iar preparatele se fac în fața clienților, fără a folosi materiale congelate. Mergem încrezători cu sloganul “Calitatea face diferența!” iar motto-ul afacerii rămâne ”Covrigi cu suflet”, ne-a declarat administratorul.

De menționat că anul trecut, la TOPUL FIRMELOR 2016, unde Camera de Comerț a premiat companiile cu rezultate deosebite „Covrigaria Ioan”, firma Oprita Business SRL a primit diploma cu locul 1 pe domeniul de activitate.

Constantin PREDESCU

Facebook 

Acest articol a fost citit de 2053 ori

Cunoscuta „Covrigărie Ioan” și-a deschis magazin și la CUGIR
4 (80%) 4 votes

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.