Rămâi conectat

Sport

Cugirul a găzduit ieri, ultima etapă a turneului de minifotbal organizat de Asociația Sportivă „DINAMO” Alba

cugirinfo.ro

Publicat

în

politia-fotbal-cugir-oct-2016După două competiții desfășurate în Alba Iulia și Blaj a venit rândul orașului Cugir de a găzdui ultima etapă a turneului de minifotbal organizat de Asociația Sportivă „DINAMO” Alba, întrecere  la care au luat startul 6 echipe din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și anume: Poliția Alba, Poliția SATURN Cugir, Apuseni Pol, Fraude Alba, Rutieră și BCCO Alba.

Meciurile deosebit de antrenante și atractive s-au desfășurat pe terenurile cu gazon sintetic situate la cele  două colegii cugirene: Colegiul Tehnic „Ion D. Lăzărescu”, respectiv Colegiul Național „David Prodan” Cugir. În urma disputării partidelor, (cu câte 2 reprize a  10 minute) în finala mică s-au întâlnit Poliția Alba – Frauda Alba (3- 2), iar în finala mare s-au confruntat echipele Poliția SATURN Cugir – Apuseni Pol (1- 0).  Cu aceste rezultate clasamentul a fost următorul:  1. SATURN Cugir. 2. Apuseni Pol. 3. Poliția Alba. 4. Fraude Alba. 5. Rutiera. 6. BCCO Alba. Organizatorul turneului,  președintele Asociației Sportive „Dinamo Alba”, comisar șef. și adjunct al șefului Poliției Municipiului Alba, Vasile Catargiu a înmânat echipelor și unor jucători DIPLOME, după cum urmează: Diploma pentru cel mai bun portar: Gheorghe Romaniuc – Politia SATURN Cugir; Diploma pentru golgheter: Paul Mucea –Apuseni Pol; Diploma pentru cel mai bun jucător: Daniel Bolog – Poliția Alba; Diploma pentru cel mai vârstnic jucător(55 ani), Nicolae Florea – Apuseni Pol; Diploma pentru cel mai tânăr jucător: Daniel Bârlea – Apuseni Pol; Diploma pentru Cea mai spectaculoasă echipă a fost acordată formației Fraude Alba. O „Diplomă de apreciere” a fost acordată Ziarului UNIREA pentru modul în care a mediatizat desfășurate competițiilor organizat de Asociația Sportivă „DINAMO Alba”. 

”Scopul acestui turneu a fost dedicat dorinței de competiție, dar nu în ultimul rând pentru sănătate și îmbunătățirea comunicării interumane. Doresc pe această cale să le mulțumesc factorilor cu care am colaborat: Clubul Sportiv Orășenesc Cugir, Poliția Orașului Cugir, precum și celor două colegii locale, care ne-au acordat tot sprijinul în desfășurarea turneului”, ne-a declarat comisarul șef Vasile Catargiu. La eveniment a luat parte și comisarul șef de poliție Mircea Constantin Crișan – comandantul Poliției Municipiului Alba Iulia.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Sport

Tenismenii cugireni, Raul Dubleș și Alice Bulzan, pe podiumul Campionatului Național „Tenis 10” desfășurat la Sibiu

cugirinfo.ro

Publicat

în

Tinerii tenismeni cugireni Raul Dubleș și Alice Bulzan, ambii cu vârsta de 10 ani, pregătiți de antrenorul Lucian Rada de la Clubul Sportiv „Metalurgistul Cugir”, au participat în acest weekend în municipiul Sibiu, la Turneul tenis de câmp, „Cupa FOX” din cadrul Campionatului Naţional „Tenis 10” unde au obținut medalii la categoria mingi verzi 10 ani.

Astfel, Raul Dubleș s-a clasat pe locul 3 (general) pentru al doilea concurs la rând, iar  Alice Bulzan pe locul 3 (grupa B), la egalitate cu locul 2.

Îi felicităm și noi pecei doi sportivi, pe antrenorul lor și le dorim rezultate tot mai bune în competițiile care îi așteaptă!

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

„Roș-albaștrii”, al doilea eșec consecutiv: Viitorul Cluj – Metalurgistul Cugir 2-1 (1-1)

cugirinfo.ro

Publicat

în

“Roș-albaștrii” au suferit astăzi, sub Feleac, al doilea eșec consecutiv, 1-2 (1-1) cu Viitorul Cluj, după ce au fost cei care au deschis scorul.

Dohotariu (31) a deschis scorul, însă egalitatea a survenit 6 minute mai târziu. În actul secund, amifitrionii au dat lovitura și au preluat avantajul pe tabelă, trupa lui Marius Popescu fiind la primul succes stagional.

Veniți după insuccesul drastic de pe propriul teren cu CSU Alba Iulia, cugirenii nu-și închipuiau că vor pleca cu mâna goală dintr-o deplasare considerată facilă. În criză de efectiv, antrenorul Lucian Itu a intrat în primul unsprezece, la 45 de ani, pentru a întări compartimentul ofensiv, lovit de multe indisponibilități (M. Domșa, Cîrloanță, Da Silva)

Au evoluat formațiile:

Viitorul Cluj: Măluțan – Șerbănescu, Milchiș, Podea, Gățan, Milandru, Calo/ cpt, Herciu, Al. Pop, Iepure, Doroftei; rezerve Borz, Baciu, Judea, E. Moga, Harangozo, D. Mureșan, Thiam, Cozac, Șoaită. Antrenor Marius Popescu.

Metalurgistul Cugir: Csapo – Dohotariu, S. Itu, V. Popa, Vitinha/ cpt – Șaucă, Udrea, P. Păcurar, Gh. Hăprianu – L. Itu, Cocan; rezerve Perjeriu, Șuteu, Kiraly, M. Neagu, Selagea, Tăban, Ad. Coman, R. Păcurar, Bura. Antrenor Ion Ilie.


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Sport

Vasile Hârjoc, medaliat cu aur la Campionatul Mondial de Alergare Montană din Portugalia

cugirinfo.ro

Publicat

în

În perioada 15 – 17 septembrie 2023, în Madeira, Portugalia, a avut loc Campionatul Mondial de Alergare Montană, eveniment la care au luat parte peste 500 de atleți de pe toate continentele.

Probele de concurs au fost de 9 km (competiție desfășurată în data de 15 septembrie) și de 32,4 km (desfășurată în 17 septembrie). România fost reprezentată în ambele probe organizate în cele două zile de concurs.

Din județul Alba a luat startul în proba de 32,4 km cunoscutul atlet Vasile Hârjoc, de la Clubul Sportiv „Metalurgistul” Cugir (născut în comuna Cut – antrenor profesor Gheorghe Hăprean). Acesta s-a situat pe locul I, obținând titlul de Campion Mondial la categoria de vârstă +70 de ani, imnul României fiind intonat o singură dată la acest eveniment major. Pe locul II s-a clasat un atlet din Polonia, iar pe poziția a III-a un alergător spaniol.

„A fost un concurs deloc ușor, m-am bătut pentru acest rezultat, reușind să apăr titlul european câștigat în Elveția în urmă cu două luni. De aici plec în Italia, la Pescara, unde se desfășoară Campionatul European de Atletism. Probele la care particip sunt: Cros 6 km, 5000 m (pe pistă), 10 km alergare pe șosea și 21,097 km Semimaraton”, ne-a declarat cugireanul Vasile Hârjoc.

Constantin PREDESCU


 Urmărește cugirinfo.ro și pe GOOGLE NEWS


Citește mai mult

Actualitate

Administrație

Știri din zonă

Stiri din Alba

Știrea ta

Politică

Societate

Economie

Sport

Din județ

Cele mai citite știri

cugirinfo, stiri cugir, informatii cugir